Yves Rocher wimperdefinierende mascara 360º

Een paar weken terug werden de professionele beauty bloggers van Nederland door Yves Rocher betaald om een aantal van hun producten aan te prijzen. Naast het feit dat ik natuurlijk jaloers ben op die kans, was ik ook wel nieuwsgierig. Het waren niet de minste dames die dit deden en daarom dacht ik dat Yves Rocher misschien een tweede kans verdiende. Vroeger vond ik hun producten namelijk erg slecht. Ik begon met een simpele mascara. Daar kan niet zo veel mis mee gaan.. toch?

20131002_124456
Yves Rocher – wimperdefinierende mascara 360

Normaal gesproken heb ik het pas op het allerlaatst over de prijs, maar nu wil ik er mee beginnen. Yves Rocher durft namelijk €17,90 te vragen voor deze mascara! Dat vind ik echt -ik heb er geen ander woord voor- be-lach-e-lijk. Dat is bijna ACHTTIEN euro!! Daarmee plaatsen ze zichzelf in het segment van MAC, Estee Lauder en Clinique. Dat zijn nogal wat namen om je mee te meten… En ik kan dan ook meteen melden dat ze daarom hopeloos falen.

20131002_124636
Yves Rocher – wimperdefinierende mascara 360º

Borstel en formule

Yves Rocher heeft voor deze mascara gekozen voor een plastic borstel met harde uitsteeksels. Tussen die stekels zit mascara. De stekels separeren de wimpers, maar brengen geen product aan. Het probleem is alleen dat de formule klontert. De stekels lossen dat niet op, want die zijn bedoelt om te separeren. Ik moest daarom nakammen met een gewoon borsteltje. Je hebt ook vrij veel bewegingen nodig om de mascara goed op te bouwen. Ik moest zeker 4 keer aanbrengen om een beetje mooie look te maken. Op de foto’s zie je zelfs 6 keer. Als laatste wil ik nog opmerken dat ik eigenlijk nooit allergisch reageer op mascara’s. Op deze wel. Mijn ogen voelden op een hele vreemde manier koud en droog nadat ik deze mascara gebruikte. Ik heb het toen meteen verwijderd, waarna het probleem over ging.

 

zijkant ogen ogen dicht naar boven

Mijn eigen wimpers zijn best lang, waardoor het lijkt alsof deze mascara meer doet. In feite maakte hij mijn wimpers vooral voller. Het verlengende viel erg tegen. Ik heb van goedkopere mascara’s betere resultaten gezien.

Ik kan deze mascara niet aanraden. Voor die 18 Euro kan je veel mooiere, betere kopen. En zelfs voor minder kan je heel goed slagen!

Yves Rocher – wimperdefinierende mascara is te koop in de Yves Rocher winkels en online. Hij kost €17.90.

Leave a Reply

*