Wenkbrauwen zijn raar

Wenkbrauwen zijn in. Meer specifiek: dikke wenkbrauwen zijn in. Voor mij, als vrouw met een modegevoel dat in de jaren ’00 is gevormd, is dat een beetje moeilijk te verwerken. Wenkbrauwen in de jaren ’90 en ’00 hoorden vrij dun te zijn. Zo dun zelfs, dat het eerder streepjes waren dan wenkbrauwen.

 

Tegenwoordig lijken de modellen hun wenkbrauwen zelfs niet meer te epileren en er komen steeds meer producten op de markt om wenkbrauwen te vormen, kleuren en definieren. Nou is niet epileren echt een stapje te ver voor mij, maar ik wilde het idee van vollere wenkbrauwen best eens een kans geven. En daarom heb ik ze laten “groeien”.

 

Ik denk dat de vorm op deze manier mooier is. Het enige probleem is, dat ze ongelijk zijn. Zolang je ze helemaal in vorm epileert merk je daar niets van. Maar nu irriteert het me echt. Daarom ben ik ook in de hype gestapt en heb ik wat wenkbrauw makeup gekocht. Het begon met alleen een poedertje van de HEMA, maar nu ben ik voluit met diverse kleuren potlood, een wenkbrauwgel en een highlighter voor onder de wenkbrauwen. En dan ziet het er meteen al beter uit…

Hoe zit dat met jullie? Doen jullie je wenkbrauwen anders nu de mode anders is? Of houd je vast aan je eigen manier?

Leave a Reply

*