W7 In the Nude

W7 In the Nude

Ik reviewde eerder al het In the Buff palette, dat ik absoluut briljant vind. Het zijn zonder uitzondering allemaal prachtige texturen en de oogschaduw is mooi gepigmenteerd. Vandaag is het de beurt aan het W7 In the Buff palette. In the Nude zou een dupe zijn van het Naked 3 palette van Urban Decay, zoals In the Buff een dupe is voor het eerste Naked palette. Zou deze net zo fantastisch zijn?

W7 In the Nude palette
W7 In the Nude palette en In the Buff palette

De verpakking is in elk geval net zo mooi als die van In the Buff. Het blik van In the Nude is iets meer een oud roze tint en In the Buff is meer een grijs/bruin. Verder zijn ze identiek.

W7 In the Nude
W7 In the Nude geopend

Natuurlijk zijn de kleuren heel anders. Het in the Nude palette heeft veel meer roze tinten, terwijl in the Buff juist bruintinten heeft. Toch is de van de paletten niet helemaal hetzelfde. Met het W7 In the Nude palette heb je meer zachte, naturelle kleuren die vooral een look voor overdag maken. Er zitten minder donkere kleuren in, hoewel je ook hier best een look voor ‘s avonds mee kan maken.

W7 In the Nude kleuren
W7 In the Nude kleuren

Het palet bevat vooral shimmers en glitters, maar heeft ook 3 matte kleuren. Helaas zijn die wel wat minder goed gepigmenteerd.

w7 Latte angel venice marilyn

 • Latte is een matte cream kleur. De kleur van koffiemelk. Helaas niet erg gepigmenteerd.
 • Angel is een glitter roze kleur. Echt een onschuldige, lief roze kleur. Mooi gepigenteerd maar wel erg poederig. Geeft veel poeder op je wangen terwijl je het aanbrengt.
 • Venice is een shimmer met een oud roze, diepe kleur. Erg mooi gepigmenteerd en ideaal als transitiekleur bij een smokey eye.
 • Marilyn is een matte grijs/roze kleur. Iets beter gepigmenteerd dan Latte met een mooie shine.

w7 copper pot sun kissed alice bad manners

 • Copper Pot is een shimmer die niets met koper te maken heeft. Het is een bruine roze met een super pigmentatie.
 • Sun Kissed is een bruin/gouden shimmer die ook leuk is om je gezicht een glansje te geven.
 • Alice is een matte kleur die net iets donkerder is dan Marilyn. Ze lijken echter wel heel veel op elkaar. Alice is de ideale kleur voor in je arcadeboog als je een no make-up make-up doet.
 • Bad Manners zit in kleur tussen Copper Pot en Alice in. Een goud/roze shimmer.

w7 Coffee cup mud slide tokyo fashionista

 

 • Coffee Cup is de enige echt bruine kleur. Het is een shimmer met inderdaad de kleur van koffiebonen.
 • Mud Slide is ook een shimmer en heeft wat meer grijs dan Coffee Cup. Als je je ogen wat dramaischer wil maken zonder direct zwart te gebruiken is Mud Slide een leuke optie.
 • Tokyo is een flink donkere shimmer kleur die ik nog het meest Taupe vind. Maar dan donkerder.
 • Fashionista is een héél donkere kleur paars, bijna zwart. Het is een shimmer waar je roze/paarse glansdeeltjes in ziet. Geweldig als smokey eye kleur of langs je wimperrand.

Ik vind de kleuren in dit het In the Nude palet misschien wel mooier dan in the Buff. Ik draag vaak rustige, lichte kleuren en minder donker. In the Nude past daardoor beter bij me. Ik vind het jammer dan Latte zo slecht is gepigmenteerd, want het is de enige echt lichte kleur.  Ook vind ik In the Buff veelzijdiger. Daar maak je makkelijker dag- en nachtlooks mee. Het inspireert meer tot creativiteit. Bovendien zou ik graag meer matte kleuren hebben gehad in In the Nude. Shimmer heeft nou eenmaal de neiging mijn beginnende rimpeltjes te accentueren.

Denk van te voren eens na wat voor type je bent. Hou je van donkere ogen? Kies dan voor In the Buff. Draag je liever lichte, lieve kleuren? Dan is In the Nude de betere keus.

W7 In the Nude oogschaduwpalet is te koop online en soms bij de op=op voordeelshop voor €7,99.

 

Leave a Reply

*