Van mijn bucketlist: Een make-up exchange!

Een van de allerleukste dingen aan het internet is het feit dat je mensen in totaal andere landen kan ontmoeten met wie je een hobby gemeen hebt. Die mensen zou je vroeger in stoffige clubgebouwen moeten opzoeken, maar tegenwoordig kan het gewoon vanuit je luie stoel. Zo kwam ik een tijdje geleden het blog van Hantastic tegen. Zij is een Nederlandse die in Groot Brittannië woont en dus ook in het Engels blogt. Ze heeft een kleiner aantal volgers, maar wat mij betreft zou ze net zo populair als een aantal van de “grote” blogs mogen zijn.

Na wat heen en weer getwitter besloten we een exchange (uitwisseling) te doen van onze favoriete budget-beauty producten. Zij schreef eerder al hier over wat ik haar stuurde. Vandaag is het mijn beurt om te schrijven over wat zij mij stuurde.

Wat ik van Han kreeg
Wat ik van Han kreeg

In het kort kreeg ik een oogschaduwpalet, twee concealers, 3 blushes en 3 lipproducten. De komende dagen ga ik een aantal nog uitgebreid reviewen, maar hier alvast een korte beschrijving.

 

20131009_132206
Sleek – iDivine oogschaduwpalet – Ultra Mattes v2

Sleek iDivine Oogschaduwpalet – Ultra Mattes v2 

Ik had van te voren wat dingetjes gevraagd, waarvan ik had gehoord dat ze heel goed zijn. Dit paletje was daar 1 van. Ik wil niet teveel verklappen, maar ik ben echt zooooo blij met dit palet. Je kan er zo veel verschillende looks mee maken, van neutraal tot super smokey, en dat heb ik dan ook gedaan. Tot nu toe heb ik dit palet steeds in een andere combinatie naar mijn werk gedragen. Super leuk en zelfs na 8 uur zeulen met matrassen zit het nog op zijn plek!

20131009_132302
MAC Mineralize – Concealer – NW 20
Collection – Lasting perfection concealer – 1 Fair

Concealers

De concealers van Collection staan bijzonder goed bekend onder de beauty bloggers. Omdat Collection niet verkrijgbaar is in Nederland, heb ik Han om deze gevraagd. Daarnaast stuurde ze me ook haar MAC concealer. Zij gebruikte em niet en voor mij is hij echt precies goed!

20131009_132335
Fashionista – Blush – Glowing Shade 11
Sleek – Blush – Rose Gold 926
MeMeMe – Cherub’s Blush – Cheek and lip tint

Blush

Han wist dit niet, maar ik heb al heel vaak verlekkerd gekeken naar de blushes van Sleek. Deze in het bijzonder trouwens, omdat er van wordt gezegd dat hij een kopie is van NARS – Orgasm (niet in Nederland te koop, $29,=). De andere had ik nog nooit van gehoord, maar is een prachtige subtiele blush. De Cheek & Lip tint heb ik alleen nog op mijn lippen geprobeerd. 

20131009_132445
Sleek – Pout Paint – Pinkini
Givenchy – Gloss Interdit – 09
Rimmel London – Apocalips – 500 Luna

Lipproducten

Ook de Pout Paint had ik al eens eerder gezien. Het is een super gepigmenteerde gloss/stain/lak waarmee je met 1 druppeltje je hele lippen kan doen. Je hebt er dus wel een kwastje bij nodig. De Givenchy lipgloss was echt een super aangename verrassing. Een echte Lisette-kleur. Die roodachtige roze kleurtjes, daar maak je me echt gelukkig mee! Ongeacht het merk trouwens, hoewel dat natuurlijk een super leuke bonus is. De Rimmel Apocalips kleurtjes kende ik al, maar deze had ik nog niet. Het is een oranje-nude kleurtje, waar ik nog even wat mee ga spelen. Zo’n kleurtje had ik nog niet in mijn collectie.

Al met al ben ik echt super blij met deze exchange. De wachttijd tussen het verzenden en het arriveren van het pakketje was zenuwslopend, maar uiteindelijk was het het meer dan waard. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Je vindt Han’s blog op http://hantasticbeauty.blogspot.com . Ze post een paar keer per week met reviews, tutorials of gewoon leuke looks.

One Reply to “Van mijn bucketlist: Een make-up exchange!”

  1. […] de exchange met Hantastic is het Sleek – i-Divine oogschaduw palletje in Ultra Matts v2 mijn beste vriendje geworden. […]

Leave a Reply

*