The Body Shop super volume mascara en oogpotlood

The Body Shop Super Volume Mascara

Ik had het nooit verwacht, maar ik heb een nieuwe favoriete mascara: de Body Shop Super Volume Mascara. Hij zat in het pakketje waar ook de shimmer wave, een lipstick en een oogpotlood in zaten. Vandaag lees je een review van de mascara en het oogpotlood. Beide gebruikte ik eerder ook al in de look met het Hema oogschaduwpallet.

The Body Shop Super volume mascara

The Body Shop Super Volume Mascara

Ik begin met de mascara, want die maakte serieus een epic indruk. Ik hou van alles-doener mascara’s. Mascara’s die verlengen én volume geven. Mascara’s die je goed kan opbouwen en die niet brokken. Mascara’s die separeren en je een meer open blik geven. Ik heb nogal wat eisen dus. En de Body Shop Super Volume mascara doet het allemaal.

The Body Shop:

Langhoudende, veegvaste mascara die de wimpers kleur geeft en een ongelooflijk volume. Dermatologisch en oftalmologisch getest.

The Body Shop Super Volume Mascara

Ik denk dat dat “ongelofelijke” volume komt door het borsteltje. Dat is namelijk met haartjes, maar dan heel slank en met een soort wokkel er in. Tussen die haartjes wordt de mascara als het ware vastgehouden en de haartjes verdelen het vervolgens over je wimpers.

The Body Shop Super Volume Mascara

Mijn wimpers werden er zelfs zo lang van dat ze de huid boven mijn ogen raakten! Nou heb ik beslist geen korte wimpers, maar dit soort resultaten heb ik ook niet vaak. Een nadeel is natuurlijk dat je dan die afgegeven zwarte spikkeltjes even moet weghalen. Of bruin natuurlijk, want er is ook een bruine variant.

The Body Shop Super Volume Mascara

Ik vind dit echt een heel goed resultaat en gebruik deze mascara inmiddels dagelijks. Hij verwijdert makkelijk en neemt ook geen wimpertjes mee als je hem gaat verwijderen. Helaas is hij op geen enkele manier waterproof te noemen. In tegendeel: een regenbui (ook miezer) of een lekker potje huilen overleeft hij echt helemaal niet. Ik vind dat niet erg, want The Body Shop claimt dat ook helemaal niet met deze mascara. Bovendien is hij om die reden ook zo goed te verwijderen.

Nog een voordeel is de prijs. De Body Shop Super Volume mascara is namelijk een klein beetje goedkoper dan mijn andere favoriet, de Max factor Clump Defy.

The Body Shop Super Volume Mascara is te koop bij de Body Shop voor €12,50.

The Body Shop Velvet Gel Pen Eyeliner

Dan het oogpotlood, met de lange naam Velvet Gel Pen Eyeliner. Een opdraaibaar oogpotlood met een heerlijk zachte textuur die bijzonder goed in mijn waterlijn pakt. Ik heb de kleur zwart, maar hij is er ook in bruin en turkooise.VELVET GEL PEN EYELINER

The Bodyshop:

Deze gel liner is ideaal voor het aanbrengen van zachte en verleidelijke contouren rond je ogen, en voor frisse, strakke lijnen. In drie rijke kleuren om mee te spelen, voor dag- en avondmake-up. De romige textuur houdt lang, is waterproof en laat zich moeiteloos aanbrengen.

  • Waterproof
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Bevat geen Siliconen

Bij een gel liner stel ik me eigenlijk een vloeibaar product voor. Maar dit is meer een kohl potlood. Omdat het een gel is, heeft het iets meer vul- bind- en conserveermiddel en minder pigment. Ik krijg er daarom niet die diep zwarte lijn mee, die je met kohl hebt. Daar staat tegenover dat de houdbaarheid vele malen beter is.

VELVET GEL PEN EYELINER

Ik kan er een wing mee zetten, maar daar heb je wel wat meer skill voor nodig dan met een vloeibare eyeliner. Ik gebruik hem daarom liever in mijn waterlijn en als lijntje om te smudgen langs de wimperrand.

VELVET GEL PEN EYELINER

Zoals elke eyeliner vervaagt de kleur onder invloed van de wrijving van het knipperen en mijn oogvocht met een uur of 2-3. Maar op mijn wimperrand blijft het gewoon de hele dag zonder een kik te geven. ‘s Avonds zit het net zo goed als ‘s ochtends.

The Bodyshop Velvet Gel Pen Eyeliner is te koop bij de Body Shop voor €9,50.

Ik ben nog steeds heel blij met mijn aankopen bij de Body shop. Niet alleen hield ik er een Shimmer Wave aan over, maar ook een prachtige mascara en bonus oogpotlood!

One Reply to “The Body Shop super volume mascara en oogpotlood”

  1. Klinkt goed zeg! Ik wist helemaal niet dat ze zo veel make up hadden tot ik vorige week naar de winkel ging.

    Als mijn mascara op is dan ga ik die van de bodyshop zeker proberen. Leuk!

Leave a Reply

*