De simpele man-icure in 3 stappen

Mannen zouden hun handen minstens zo goed moeten verzorgen als vrouwen. Sterker nog: misschien wel wat beter. Hun huid is namelijk wat grover en meestal staan lange nagels niet zo goed bij een man. Let op mannen: zo verzorg je je handen het beste.

Stap 1: Leg in je badkamer 2 dingen neer: een nagelborstel en een puimsteen. De puimsteen gebruik op je je handpalmen en tussen je vingers als je toevallig toch al shampoo op je handen hebt. De nagelborstel gebruik je om viezigheid onder je nagels vandaan te poetsen. Doe dan meteen ook je nagelplaat, dan raken je nagelriemen wat losser. Dat voorkomt nijnagels.

Stap 2: Je nagels zijn het makkelijkst te knippen als je net uit de douche komt. Haal er dan ook meteen even een vijltje over, dat voorkomt puntjes aan je nagels. Wil je iets doen aan je geribbelde nagels? Bekijk deze tutorial over polijsten dan eens.

Stap 3: Herhaal het met me: handcrème is ook voor mannen. Serieus. Je gebruikt je handen de hele dag en ze drogen uit. Smeren dus! Dagelijks ja.

That’s it. Dames doen natuurlijk wat meer stappen en gebruiken bruistabletjes in handbadjes en kiezen mooie nagellakkleuren. Het staat je natuurlijk vrij om dat ook te doen, maar deze 3 stappen zijn de basics.

Mannen: doen jullie ook wel eens een man-icure?

 

Leave a Reply

*