Over mij

LIMWZ Beauty Blog is een initiatief van mij: Lisette Weber-Ziere. LIMWZ zijn mijn initialen: Lisette Isabelle Maria Weber-Ziere. Ik ben 30 en werk parttime aan mijn blog en heb daarnaast ook een gewone -vaste baan. Bovendien ben ik moeder van Sophie en getrouwd met Sven. Ik ben geboren in Eindhoven, getogen in Rotterdam, gestudeerd in Den Haag en woon nu met ons gezin in Zoetermeer.

Stap 4: uitborstelen
Stap 4: uitborstelen

 

Ik heb een passie voor alles wat met beauty te maken heeft. Ik ben gecertificeerd nagelstyliste en heb ook wat visagiecursussen gedaan. Veel van wat ik weet heb ik geleerd door veel te lezen, zowel in boeken als op internet. Daarnaast heb ik het geluk dat ik een schoonzus heb die kapster is en een moeder die pedicure is. Alles wat ik niet weet kan ik hun dus vragen. Ik heb geen eigen praktijk in nagelstyling of visagie, in plaats daarvan heb ik dit blog. Ik plaats hier (bijna) elke dag 1 of meerdere stukjes. Vaak zijn het reviews van een product, maar ik schrijf ook informatieve stukjes of gewoon over dingen die me bezig houden.

Opleiding
Ik ben in 2004 gestart met de HBO opleiding Communicatie aan de Haagse Hogeschool. Ik heb alle vakken gevolgd, maar toen ik eenmaal aan het werk ging in het vak ging afstuderen op de lange baan. Na de geboorte van onze dochter besloot ik van uitstel ook afstel te maken. In de praktijk en in het leven leer je gewoon meer en realistischere lessen.

Toekomst
Ik hoop over een poosje aanvullende cursussen in visagie te gaan volgen, zodat ik jullie nog beter kan uitleggen hoe je make-up het mooiste kan aanbrengen en waarom welke merken wel of niet goed zijn. Natuurlijk blijf ik al die tijd ook lekker schrijven op dit blog en moederen over Sophie.

 

Leave a Reply

*