SALE SALE SALE

Jippie! De mid season sales zijn weer van start! Omdat ik met mezelf heb afgesproken dat ik geen nieuwe kleren koop tot 2014 moet ik me inhouden met het daadwerkelijk kopen van dingen. Maar dat betekent niet dat ik niet voor Sven en Sophie mag kijken toch (en misschien toch ook voor mezelf?).

Hier zijn mijn top tips:

Steps
Steps heeft de beste jurkjes voor de beste prijzen. Zeker tijdens de uitverkoop. Feestje? Bruiloft? Gala? Ga naar Steps! De verkoopsters zijn allemaal even aardig en vriendelijk en helpen me altijd aan leuke combinaties. Ik wil heel graag dit vintage geïnspireerde jurkje:

Solange Dress €99,95 Bron: Steps

Didi
De jurken van de Didi hebben vaak te weinig taille naar mijn smaak, maar de vestjes… Oh God de vestjes. Waar moet ik beginnen? Leuke kleurtjes, gekke vormpjes en fleurige apllicaties. Ik zou ze allemaal wel willen, maar deze 2 in het bijzonder:

Flower Wrap nu €23,95 Bron: Didiwebshop.nl
Beeded Sleeves nu €16,= Bron: didiwebshop.nl

Hema

De Hema heeft op het moment een 2+1 gratis actie op alle dameskleding. Het is niet altijd even goede kwaliteit, maar een aantal stukken zijn leuke toevoegingen aan je garderobe. Dit rokje bijvoorbeeld:
Dames mini-rok nu €7,50 Bron: hema.nl
Miss Etam
Veel van de kleding bij de Miss Etam is een beetje oubollig voor mij. Maar er is 1 ding waar ik altijd voor naar de Miss Etam ga: spijkerbroeken. Ze gaan in lengte maten van 28 tot 34 en hun matensysteem is zo dat ik eigenlijk altijd een maatje kleiner kan kopen dan ik eigenlijk heb. Leuke ego boost toch? Bovendien maken ze niet alleen skinny modellen, maar ook straight en boot cut. De tailles zijn iets hoger waardoor mijn billen en heupen er goed inpassen zonder dat mijn mama-buikje er overheen flubbert. Deze zou ik zeker eens gaan bekijken:

Jeans Rumba 30″ nu €17,= Bron: MissEtam.nl

Bijenkorf.nl
Zelfs als je niet in een grote stad woont kan je prima gebruik maken van de Bijenkorf sale. De meeste producten staan namelijk online! Veel merkkleding, maar ook eigen merkkleding is nu met 30-50% korting. Kijk ook eens bij de lingerie. Ze verkopen namelijk tot maat G!

Freya T-shirt BH Totatarta (t/m maat 90G) nu €26,47
Bron: Bijenkorf.nl

Leave a Reply

*