Rimmel – Glam’Eyes HD Eyeshadow

Toen ik de Rimmel – Glam’Eyes HD Eyeshadow palletjes zag bij de drogist was ik verkocht. Wat een mooie kleuren! Eenmaal thuisgekomen moesten ze natuurlijk meteen op de foto zodat ik er mee kon spelen. Vandaag een review, swatches en een look met de Rimmel oogschaduwpalletjes in Brixton Brown en Greenwich.

Rimmel - Glam'Eyes HD Eyeshadow

De doosjes zijn niet heel luxe, maar wel stevig. Natuurlijk gooi ik die schuimapplicatortjes meteen weg, maar daar kan Rimmel niets aan doen. Mensen die ze wel gebruiken zijn er vast en zeker blij mee.

Rimmel - Glam'Eyes HD Eyeshadow
Rimmel – Glam’Eyes HD Eyeshadow Brixton Brown
Rimmel - Glam'Eyes HD Eyeshadow
Rimmel – Glam’Eyes HD Eyeshadow Greenwich

Ik koos voor de kleuren Brixton Brown (koperen, naturel tinten) en Greenwich (groentinten met een goud accent). Toen ik ze voor het eerst swatchte was ik een beetje teleurgesteld. Om de één of andere reden leek de oogschaduw in de winkel wat boteriger dan thuis. Ze voelden een beetje hard en krijt-achtig aan. Ook kreeg ik er minder kleur vanaf dan in de winkel.

Rimmel - Glam'Eyes HD Eyeshadow
Rimmel – Glam’Eyes HD Eyeshadow in Greenwich
Rimmel - Glam'Eyes HD Eyeshadow
Rimmel – Glam’Eyes HD Eyeshadow in Brixton Brown

Voor de ooglook gebruikte ik daarom een primer eronder. En toen herkende ik mijn kleurtjes weer! Super mooi en ze passen goed bij elkaar. Mijn look maakte ik met Greenwich, omdat me dat een interessantere look leek dan de zoveelste naturelle look.

Rimmel - Glam'Eyes HD Eyeshadow
Mijn ooglook met Rimmel – Glam’Eyes HD Eyeshadow in Greenwich

Ik bracht de lichtste (zilveren) kleur aan onder mijn wenkbrauwen als highlight. De lichtste groen bracht ik aan op mijn bewegende ooglid en blendde ik lichtjes tot in de arcadeboog. De één na donkerste groen bracht ik aan in de arcadeboog en verzachtte ik iets door met een beetje nieuwe lichtgroen te blenden. De donkerste groen (bijna zwart) gebruikte ik langs de wimperrand. Als laatste bracht ik met een deppende beweging in het midden van mijn bewegende ooglid nog het gouden accent aan.

Rimmel - Glam'Eyes HD Eyeshadow
Mijn ooglook met Rimmel – Glam’Eyes HD Eyeshadow in Greenwich

En zo ziet de look eruit als ik de neergevallen oogschaduw even opruim en eyeliner en mascara draag.

Rimmel - Glam'Eyes HD Eyeshadow
Rimmel – Glam’Eyes HD Eyeshadow in Greenwich
Rimmel - Glam'Eyes HD Eyeshadow
Rimmel – Glam’Eyes HD Eyeshadow in Greenwich

Wat vinden jullie van de Rimmel – Glam’Eyes HD Eyeshadow kleurtjes?

 

One Reply to “Rimmel – Glam’Eyes HD Eyeshadow”

  1. […] 4 oogschaduwpaletjes: Sweet Smoulder, Green Sapphire, Urban Flower en Precious Crown. Zoals alle oogschaduw van Rimmel is ook deze mooi gepigmenteerd, makkelijk te blenden en perfect op elkaar […]

Leave a Reply

*