Oogschaduw palettes wensenlijstje

Oogschaduw is mijn grote zwakte. Ik heb veel te veel leuke palletjes maar er is altijd nog ruimte voor meer. Vandaag lees je mijn Top 5 van Grote Wensen.

  1. Urban Decay Vice 4 palette

vice 4

Die verpakking… die kleuren…. *kwijl* nee serieus… dit MOET ik hebben.  De swatches op Temptalia zagen er prachtig uit en de kleuren passen goed bij mijn eigen oogkleur. Helaas is dit palette nog niet aangekondigd in Nederland.

In de VS kost het Urban Decay Vice 4 palette $60,=.

2. Tarte Tartelette Amazonian Clay Matte palette

tarte

 

Tarte is helaas niet verkrijgbaar in Nederland, maar in de VS is het een bekend merk. De formule schijnt ook geschikt te zijn voor gevoelige ogen en de swatches zien er uit als een perfect palette voor basics. De kleuren staan mij ook enorm aan. Het zijn voornamelijk warme nudes, maar het bevat ook een mooie serie roze/paars/mauve kleuren. Gimme!

Het Tarte Tartelette Amazonian Clay palette kost $44,=.

3. Kat Von D Monarch palette

monarch

Zien jullie een trend ontstaan? Ik wil vooral dingen die niet (meer) in Nederland zijn. Het Kat Von D palette is exclusief te koop bij de Amerikaanse Sephora. Toch zou ik deze heel graag willen hebben. Deze kleuren lijken mij perfect voor het najaar. Mooi warm en knus en ook een beetje donker/sexy. Ik hou er van!

Het Kat von D Monarch palette kost $46,=.

4. Marc Jacobs Free Spirit palette

marc jacobs

Voor de komende feestdagen worden er altijd allerlei speciale edities uitgegeven. Ook Marc Jacobs doet mee. Dat merk is in Nederland vooralsnog alleen bij de Bijenkorf te koop en natuurlijk online. Het Free Spirit palette heb (nog) niet gezien in de winkel, maar online is hij continue uitverkocht. Het palette is natuurlijk belachelijk duur, maar kijk nou… Die prachtige tinten paars staan vast heel mooi bij mijn groenige ogen. Toch.. ja toch? Sinterklaas? kerstman? Paashaas?

Het Marc Jacobs free Spirit palette kost $99,=.

5. Viseart 04 – Dark Matte

viseart

Als laatste eentje die wel normaal in Nederland te koop is. Dit pallet wordt beschreven als hét pallet voor visagisten en spreekt mij onwijs aan. Niet alleen schijnt de pigmentatie fenomenaal te zijn, de houdbaarheid is ook geweldig. Viseart maakt heel veel verschillende kleuren pallets. Maar ik hou van de diepe, warme herftkleuren van de Dark Matte. Lichte nude tinten koop je veel makkelijker dan donkere kleuren zoals paars, groen en blauw. Alleen die prijs…

Het Viseart – 04 Dark Mattes is online te koop voor €75,95.

Leave a Reply

*