Nivea Anti-Rimpel Q10+ nachtcrème

Nu ik de 30 begin te naderen, merk ik dat mijn huid aan het veranderen is. Waar ik vroeger eigenlijk niets nodig had, merk ik dat ik nu af en toe een erg droge en gedehydrateerde huid heb. Tijd dus om te beginnen met wat onderhoud. Ik dacht maar eens te beginnen met de Q10 nachtcrème van Nivea.

Bron: nivea.nl

Hoewel ik nauwelijks rimpeltjes heb, heb ik wel wat lachlijntjes. En natuurlijk wil ik ook graag dat de rimpels die wel gaan ontstaan tot een minimum beperkt blijven. Deze nachtcrème van Nivea is bedoeld voor vrouwen van 30+ die nog (bijna) geen rimpels hebben en dat graag zo houden. Ik dus. Het bevat Q10 en creatine, die er beide voor zorgen dat de huidcellen het naar hun zin hebben.

De nachtcrème is nauwelijks geparfumeerd en trekt snel in. Er blijft geen witte waas achter, maar je voelt wel dat de nachtcrème een klein beetje blijft liggen. De volgende ochtend voel ik nog steeds wat vettigheid, maar met een beetje lotion is dat zo opgelost. Mijn huid is blijkbaar de hele nacht verzorgd geweest.

Of deze nachtcrème van Nivea echt werkt, moeten we natuurlijk afwachten. Ik zag in de afgelopen 4 weken geen verschil in mijn huid. Wel voel ik dat mijn huid minder droog is en mijn kleurtje van de zon blijft ook mooi. Toch denk ik dat deze formule een beetje te vet is voor de zomer voor mij. Een lichtere versie met wat minder vettigheid is geschikter, denk ik.

Over 20 jaar spreek ik jullie weer over deze nachtcrème. Dan zullen we zien of het gewerkt heeft.

Nivea Anti-Rimpel Q10+ nachtcrème is te koop bij de drogist en online en kost ongeveer €15,99.

Leave a Reply

*