Nieuwe Catrice oogschaduw: Deluxe Trio Eyeshadow

Deluxe Trio Eyeshadow v.l.n.r. 010 Antique C'est Trés Chic, 030 - Rose Vintouch, 020 - Meet The Gemstones

Om het half jaar geeft Catrice hun collectie een update. Oude kleuren eruit, nieuwe kleuren erbij. Dit najaar brengt Catrice 5 nieuwe individuele oogschaduwkleuren uit, de helemaal nieuwe Deluxe Trio Eyeshaduw in 3 kleuren en 1 nieuwe Velvet Matte. Ook zijn er 6 kleuren Eye’Matic Eyepowder Pen (waar een individuele review volgt).

Ik koos mijn 3 favoriete kleuren van de individuals en haalde natuurlijk ook de nieuwste Velvet Matte. Ik kon alleen niet kiezen tussen de kleuren van de Deluxe Trio’s. Dus die zijn nu allemaal van mij. Sorry, I’m not sorry. 🙂

Vandaag lees je mijn review van de Deluxe Trio Eyeshadow. Meer over de Velvet Matte lees je hier en de individuele oogschaduw valt eigenlijk alleen per kleur te reviewen, omdat de kwaliteit per kleur en finish verschilt. Zouden jullie het leuk vinden de kleuren gereviewed te zien?

Catrice eyeshadow oogschaduw 2015 najaar
Mijn nieuwe aanwinsten

Ik was het meest benieuwd naar de Deluxe Trio’s. Ik swatchte ze al even kort in de winkel en de kleuren zagen er heel mooi en vooral glanzend uit. Voor mensen die van mat houden is deze oogschaduw écht niet bedoeld. Get ready voor GLANS!

Deluxe Trio Eyeshadow v.l.n.r. 010 Antique C'est Trés Chic, 030 - Rose Vintouch, 020 - Meet The Gemstones
Deluxe Trio Eyeshadow
v.l.n.r. 010 Antique C’est Trés Chic, 030 – Rose Vintouch, 020 – Meet The Gemstones

Aaargh! Deze verpakking glanst zo erg dat hij gewoon reflecteert. De foto is nog scheef ook. Maar toen ik er achter kwam had ik ze al gebruikt en konden de foto’s niet meer opnieuw 🙁 Oeps.

Hoe dan ook, zoals je ziet zijn er drie opties: warm nude, warm roze/paars en grijs. Ze hebben alle drie leuke namen en zitten en stevige, hoogglans zwarte, plastic doosjes. Zoals je op de palletjes ziet is de oogschaduw heel erg poederig. Overal zitten losse spikkels.

Catrice Deluxe Trio Eyeshadow 010 Antique C'est Trés Chic
010 Antique C’est Trés Chic

Antique C’est Trés Chic is een nude kleurig palletje met een witte highlight kleur, een gouden ooglid kleur en een chocolade bruine tint voor in de arcadeboog. Of natuurlijk hoe jij het wil doen. Ik hou niet zo van die knallend witte kleuren, maar de andere twee vind ik super.

Catrice Deluxe Trio Eyeshadow 020 Meet The Gemstones
Catrice Deluxe Trio Eyeshadow 020 Meet The Gemstones

Ik was aangenaam verrast door dit palletje. Grijs is normaal gesproken helemaal niet mijn kleur, maar deze kleuren zijn eigenlijk veel meer taupe. Prachtig en heel geschikt voor zakelijke looks of juist meer smokey als je een oogpotloodje toevoegt. Super! De highlight is bijna hetzelfde als die van Antique C’est Tres Chic, maar ietsjes koeler van tint. De ooglid kleur is een grijs die erg naar beige leunt. En de kleur voor in de arcadeboog is grijs met een paarse ondertoon. Mmmmm.

Catrice Deluxe Trio Eyeshadow 030 Rose Vintouch
Catrice Deluxe Trio Eyeshadow 030 Rose Vintouch

Deze kleuren liggen het meest in mijn straatje. Ik hou erg van dit soort vrouwelijke, beetje ouderwetse kleurtjes. De highlighter is een beetje rozig, de middelste kleur is vrij donker en zou ik meer in de arcadeboog gebruiken. De laatste kleur is ook donker en zou ik als liner gebruiken. Als jij van donker houdt kan je de kleuren natuurlijk ook gewoon op je ooglid en in de arcadeboog doen.

In het aanbrengen vind ik de kleuren erg poederig, waardoor je je foundation beter ná je ogen kan doen. Blenden werkt prima, maar daarmee verlies je veel kleur. Ik zou een primer gebruiken onder deze oogschaduws.

Ben je op zoek naar een super glitterige budget oogschaduw? Kijk dan zeker eens in het Catrice vak.

Catrice Deluxe Trio Eyeshadow is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €4,89.

Leave a Reply

*