Mijn schoenencollectie

Ik heb beschamend veel schoenen. Teveel. Laatst besloot ik ze eens wat beter op te ruimen. Een goed moment om jullie te laten zien wat er zoal in mijn kast staat.

Hakken
Mijn favoriete hakken

Ik heb heel lang een zwak gehad voor mooie, hoge hakken. Toch draag ik ze maar zelden. Ik heb een staand beroep en op de dagen dat ik gewoon mama en huisvrouw ben, zijn hakken ook geen goed idee meer. Daarom koop ik ze tegenwoordig veel minder. De paren die je hierboven ziet zijn bijvoorbeeld speciaal voor gelegenheden gekocht en daarna misschien nog 2x gedragen 🙁

sandalen
Sandalen

In de zomer loop ik het liefst op sandalen. Mijn voetjes hebben het gauw warm en in sandalen kunnen ze nog een beetje ademen. Gevolg: 6 paar sandalen. Na het maken van deze foto heb ik toch 1 paar weggedaan.

Laarzen
Laarzen

Sinds ik de hoge hakken heb afgezworen zijn laarzen de nieuwe obsessie geworden. Ik heb ze met hoge hak, maar draag ze het liefst met een klein hakje (max 5 cm.). Ik heb enkellaarzen, maar ik vind kuitlaarzen het fijnst. Over-the-knee draag ik niet, daar heb ik te brede heupen voor. Ik heb echt veel te veel laarzen. Bruine en zwarte zijn denk ik favoriet. Daar heb ik alleen al 8 paar van. Op deze foto zie je maar een kleine selectie van mijn collectie.

Hoeveel paar schoenen heb jij?

Leave a Reply

*