Mijn nieuwe haarkleur

Gisteravond was ik bij Marna Hairclub in Gouda om haarmodel te zijnvoor mijn schoonzus (kapster). Sinds kort werken ze daar met de nieuwe INOA-lijn van L’Oreal en zij zocht iemand om al die prachtige nieuwe kleuren op te testen. Met mij waren nog een stuk of 7 andere vrouwen en we kregen allemaal een nieuw kleurtje. Ik ben zo blij met het resultaat!!

DSC02248

Het begon allemaal met een tekening van Daphne. Zij had van te voren een foto van mijn haar gezien en had speciaal voor mijn model een kleurkaart samengesteld. Op basis van die tekening kon mijn schoonzus de kleuren inzetten.

DSC02240

De nieuwe kleurlijn INOA van L’Oreal is op basis van olie, waardoor mijn haar heerlijk zacht en van goede kwaliteit bleef. Hier nog even een paar foto’s van hoe het was. Zoals je ziet is mijn uitgroei flink donkerder dan mijn uiteinden. Daarom kreeg ik verschillende formules voor de wortels en de uiteinden. Dat getuigt wel van kwaliteit vind ik!

uitgroei
Uitgroei
Kleur van de uiteinden

Het begon met 4 lagen inpak. Eerst een handdoek, toen een cape, een plastic schort en als laatste aan papier. Mijn kleding was alvast goed beschermd.

DSC02256

Toen kon Cynthia gaan mengen. In totaal heb ik 4 verschillende kleuren in mijn haar, maar om dat te bereiken moest ze 6 (!!!) bakjes mengen.

INOA
3 van de bakjes
INOA L'Oreal
Een stukje van de (enorme) muur met kleuren

In ongeveer een uur kon Cynthia alle 6 de kleuren met een speciale, nieuwe techniek inzetten. Delen van mijn haar waren gewoon egaal geverfd, andere delen werden met folie gedaan. De haren in die folies werden “gemaasd” opgepakt. Dat is een soort zigzag patroon waardoor je niet meer kan zien hoe de banen zijn gemaakt. Je hebt dan dus geen plukken meer, maar een heel gemêleerd effect. Heel mooi en natuurlijk!

Folie
Ik volledig in de verf

Als laatste deed Cynthia nog een toner in mijn haar, in de wasbak. Die zorgde er voor dat de kleuren net iets mooier uitkomen.

Marna Hairclub Gouda
De andere kapsters en modellen aan de slag bij de wasbak

Natuurlijk bracht Cynthia mijn haar ook nog even in model. Ze föhnde er heel veel volume in en bracht met een speciale, nieuwe techniek volumepoeder aan op mijn haar. Daardoor ontstond een heel mooi warrig effect. Zie hier het eindresultaat… *tromgeroffel*

achterkant
Achterzijde
Voorzijde
Voorkant

Ik kan iedereen deze nieuwe haarkleuringslijn aanraden. De kapsters bij Marna zijn allemaal heel bekwaam en streven in alles naar perfectie. Bovendien is INOA een hele fijne verf. Mijn haar is nog nooit zo verzorgd geweest, zeker niet na het verven!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe L’Oreal INOA haarkleur?

2 Replies to “Mijn nieuwe haarkleur”

  1. […] kijk heb ik vaak droog en slap haar als ik met een goedkoop pakje verf. Mijn laatste kleuring met Inoa verf was zelfs redelijk verzorgend. Groot verschil […]

  2. […] ik mijn haren net had laten doen, stapte ik meteen over op een andere shampoo. Dit keer één speciaal voor brunettes en wat de […]

Leave a Reply

*