Maybelline SuperStay 24h Concealer

Maybelline SuperStay 24h Concealer

Ik heb al heel veel goeds gehoord over de vloeibare SuperStay 24h Concealer, dus was het tijd om deze concealer eens te testen. Ik heb al heel veel verschillende geprobeerd, maar meestal gaan ze in de fijne lijntjes zitten of dekken ze niet mooi. Maybelline Super Stay 24h concealer schijnt beide wel goed te doen. Tijd voor een test!

Maybelline SuperStay 24h Concealer
Maybelline SuperStay 24h Concealer in 2 – Beige Clair

De verpakking is om van te gapen. Transparante koker met een witte dop en een saaie opdruk. Echt helemaal niets aan. Dat mogen ze wel eens een beetje opleuken van mij.

Maybelline SuperStay 24h Concealer

Dat kleine applicatortje is wel handig. Hij neemt niet heel veel product op, waardoor je goed kan doseren. Ik zet altijd stipjes onder mijn ogen en wrijf ze dan uit met mijn vingers. Eventeel zou je natuurlijk ook een kwastje kunnen gebruiken. Wat in elk geval niet kan is met de applicator uitwerken.

Voor de volledigheid zet ik ook even de ingrediëntenlijst erbij. Ik zie weinig bijzonders eigenlijk. Vooral bindmiddelen en houdbaarheidsverhogende middelen.

DSC05620

 

Wat denk ik veel belangrijker is, is de dekking en de textuur. Die testte ik natuurlijk eerst even op mijn hand.

Maybelline SuperStay 24h Concealer
Maybelline SuperStay 24h Concealer in Beige Clair

Zoals je ziet is een klein dotje best al dekkend. Natuurlijk moet je dat vervolgens een beetje uitsmeren en inblenden. De kleur ziet er ook best uit als een goeie match. Zeker als er daarna nog een goede foundation er over draagt.

Voor na

 

 

Ik vind dat je van dichtbij eigenlijk weinig ziet. Niet in effect en niet in dat het product zichtbaar is op de huid. Dat is dus zowel goed als slecht. In elk geval is de concealer dus niet in de fijne lijntjes rond mijn ogen gaan zitten. Pas als je van een afstandje gaat kijken zie je verschil.

Voor na full face

De donkere kringen onder mijn ogen zijn net ietsjes minder zichtbaar en de huid oogt gewoon net ietsjes beter. Het is een nuance, maar wel een fijne nuance.

Ik ben eigenlijk heel blij met deze concealer. Hij is vloeibaar en daardoor heel goed bruikbaar onder de ogen. Toch zou ik deze concealer ook best op een pukkeltje of pigmentplek aanbrengen. Meestal kies ik daar wat dikkere concealers voor, maar deze is dekkend genoeg. Bovendien zit er geen shimmer of glow in, waardoor je pukkeltjes ook niet oplichten.

Voor iedereen die al wat lijntjes rond zijn/haar ogen heeft zou ik deze concealer aanraden. Hij is betaalbaar, goed dekkend en werkt makkelijk uit. En nog belangrijker: hij blijft inderdaad goed op zijn plek. Hoewel 24 uur wel een beetje overdreven is.

Maybelline SuperStay 24h Concealer is verkrijgbaar bij de drogist voor €9,99.

store hours

Leave a Reply

*