Make-up aanbiedingen week 44 2015

Elke zondag check ik de make-up aanbiedingen bij alle Nederlandse drogisterijen. Vandaag lees je mijn samenvatting van de leukste in week 44.

DA make-up aanbiedingen week 44 2015

DA heeft van 26 oktober tot 8 november 1+1 gratis op alle L’Oreal oogmake-up. Mijn tip zijn de oogschaduwpalletjes (of, als ze em hebben La Palette) en natuurlijk de Brow Genius wenkbrauwset.

Verder is ook hier de Supercurler mascara van Rimmel nu €9,99. De Ecotools basisset kwasten is nu 50% korting en dus 10 euro. Het schijnt dat deze set een heel leuk setje vormt en ik ga deze dus zeker even bekijken.

Van 26 oktober t/m 1 november is het gehele Maybelline mascara 1+1 gratis. Zoals bekend ben ik groot fan van hun Colour Tattoo cream eyeshadow, maar ook hun concealers zijn dikke prima!

Kruidvat make-up aanbiedingen week 44 2015

Er is deze week geen nieuwe folder van de Kruidvat. De aanbiedingen van week 43 gelden ook deze week.

Etos make-up aanbiedingen week 44 2015

Ook Etos heeft geen nieuwe folder deze week. De folder van vorige week geldt nog tot 1 november. Zie hier: aanbiedingen van week 43.

Trekpleister  make-up aanbiedingen week 44 2015

Gelukkig heeft Trekpleister wat leuke aanbiedingen:

  • 1+1 Gratis op alle Rimmel mascara’s
  • 2e halve prijs op alle foundations en poeders van Catrice
  • €5,= korting op het hele lipassortiment van Max factor

Geen make-up maar wel leuk om te noemen zijn de diverse 1+1 gratis aanbiedingen op veel gezichtsverzorging en het feit dat alle (ook de nieuwe) Aussie haarproducten nu €5,= (korting tot iets meer dan 30%) zijn.

Ici paris XL make-up aanbiedingen week 44 2015

Bij aankoop van 2 YSL lipstick, -gloss of nagellakken 40% korting.

Bij aankoop van de Lancome Grandiose mascara een gratis oogpotlood en oogmake-up remover. Bij aankoop van de Clinique High impact mascara gratis oogcrème en reiniger. Hou er bij deze aanbiedingen rekening mee dat beide mascara’s voor een lagere prijs online te koop zijn. “Gratis” is dus een beetje overdreven.

En dat waren ze weer voor de make-up aanbiedingen week 44 weer. Een beetje karig doordat Kruidvat en Etos geen nieuwe folder uit hebben, maar volgende week hebben we dus weer volle bak!

Q: welke makeup-aanbiedingen ga jij deze week scoren?

 

 

Leave a Reply

*