Made in China: elektrisch verwarmde wimperkruller

elekrisch verwarmde wimperkruller wimperkrultang

Ik moet toegeven dat ik een klein beetje een online shopping verslaving heb. E-bay, Amazon, en apps zoals Wish en AliExpress hebben zoveel leuke, maar vooral goedkope producten op beauty gebied. Sommige zijn duidelijk bedoeld als een kopie van een high end merk, andere zijn gewoon gadgets. Maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn bijna altijd Made in China. Onder het kopje “Made in China” lees je regelmatig een review van een van die producten. Vandaag: de elektrisch verwarmde wimperkruller.

elekrisch verwarmde wimperkruller wimperkrultang

Ik gebruik mijn gewone wimperkruller eigenlijk nooit. Ik vind het resultaat vaak te “geknakt” en daarmee onnatuurllijk. Bovendien krullen mijn wimpers van zichtzelf al redelijk omhoog. Een beetje geschikte lifting mascara erover en ze zien er goed uit. Toch zie ik best dat je een een frissere oogopslag kan berijken door ze wel te krullen. Zou deze elektrisch verwarmde wimperkruller het doen, zonder mijn wimpers eraf te branden?

elekrisch verwarmde wimperkruller wimperkrultang

Zo op het eerste gezicht is het een heel licht en makkelijk te breken dingetje. Het kleine gele knopje gaat wat stroef maar het apparaatje heeft gelukkig normale AAA batterijen nodig. Het is handzaam en voorzien van een rood siliconen rubbertje dat warm wordt maar niet smelt. Dit is het stukje waar je straks je wimpers tussen doet. Het rode dingetje is verbonden met de grote gele knop die je gemakkelijk omhoog kan schuiven.

elekrisch verwarmde wimperkruller wimperkrultang

Maar werkt dit ook? En branden mijn wimpers er niet af als je em gebruikt? Tsja… daar kom je alleen achter door te proberen. Eerst mijn gewone wimpers, zonder krul, mascara of tint.

elekrisch verwarmde wimperkruller wimperkrultang review swatch beauty blog

Zoals je ziet wijzen ze een beetje alle kanten uit en staan ze omhoog maar ze zijn niet super gelift. Nu na de elektrisch verwarmde wimperkruller.

elekrisch verwarmde wimperkruller wimperkrultang review swatch beauty blog

Wat. De. &%#@. Wat een onwijs verschil. Niet alleen zijn ze mooi rond gekruld (zonder die vierkante knik die mijn gewone kruller geeft), ze zijn ook nog eens netjes allemaal dezelfde kant op gekruld! Wow! Dit had ik absoluut niet verwacht. Ik kan niet anders dan toegeven dan dit product écht werkt en ook nog eens beter werkt dan de normale variant. Voor alles een eerste keer denk ik…

Zoeva ooglook

Hier heb ik de aller-allerslechtste mascara in tijden aangebracht. Zelfs met deze mascara staan de wimpers nog netjes omhoog. Ze zijn klonterig en lelijk, maar hey… dat laat alleen maar zien hoe goed deze kruller is toch?

Serieus. Ga dit ding kopen. Hij kost één Euro en werkt zoveel beter dan een gewone wimperkrultang/kruller!

Je kan deze electrisch verwarmde wimperkruller kopen op eBay, Wish of AliExpres voor 1 Euro. 

Leave a Reply

*