Lush & Bodyshop Beauty HAUL

Soms valt ineens alles samen. Ik begon met een nieuwe beauty routine en mijn dag- en nachtcrème, make-up remover, shampoo en conditioner én mijn body wash waren allemaal tegelijk op. Tijd dus voor een mega shoptrip! Gelukkig stond ik op het punt weer naar Maastricht te gaan, waar mijn favoriete Lush filiaal zit. Op basis van allerlei super positieve reviews online bezocht ik ook de Bodyshop. Vandaag dus één grote HAUL (= resultaat van de shoptrip) met een overzicht van wat ik kocht.

DSC04904

Bodyshop

Bij de Bodyshop kwam ik binnen met een verlanglijstje. Ik had namelijk al heel veel andere bloggers gehoord over de Camomille Silky Cleansing Oil (€13,=). Een olie die je kan gebruiken om je make-up (zelfs waterproof mascara) te verwijderen. Er volgt nog een uitgebreide review, maar ik kan vast verklappen dat deze olie inderdaad alles waarmaakt wat er gezegd wordt. Een fantastisch product!

Het tweede item op mijn lijstje was de Tea Tree BB cream (€8,=) . Zoals bekend is mijn huid wat aan de vettige kant in mijn T-zône maar heb ik de hormonale pukkels juist buiten die zône. Misschien lost deze BB cream dat probleem op?

Als derde kocht ik nog de Instablur All-in-one Perfector (€15,=) . Een siliconenproduct dat de poriën vult zodat de huid gladder lijkt. Hij is met en zonder foundation te gebruiken over je dagcrème.

Ok ok, nu echt het laatste dingetje: de super fijne Vitamin E Moisture Cream dagcrème (€17,=) en de Aloe Eye Defence oogcrème (€15,=) . Totaal niet vet, trekt direct in en laat geen restjes achter. Hij is geschikt voor alle huidtypes omdat hij alleen maar hydrateert. Mijn vette, maar vochtarme huid doet het er geweldig op! De ontsmettende en rustgevende werking van de Aloe Vera in de oogcrème maakt het ook een heel geschikt product om op pukkeltjes te smeren.

DSC04908

Lush

Ik ben fysiek niet in staat om naar Lush te gaan zonder iets te kopen. Daarom maakte ik voor mezelf een lijstje. Ik mocht alleen kopen wat thuis op was. Ik koos voor de Rehab shampoo (€9,95) (voor droog en beschadigd haar) en Retread conditioner (€15,75). Beide bevatten veel gezonde, natuurlijke oliën en allerlei fruitextracten. Ik heb het pas 1 keer gebruikt dus ik kan nog niet zeggen of het werkt, maar het ruikt alvast ge-wel-dig.

Ik schreef een paar maanden geleden dat ik van Amber een testertje met de Dreamwash bodywash (€ 15,75) had gekregen. Het werd tijd voor de fullsize. Ik heb een aantal andere reinigers geprobeerd, maar niets haalde het bij Dreamwash.

De meiden bij Lush Maastricht zijn allemaal even lief en geweldig. Ze zijn oprecht enthousiast over hun producten en willen dat ook graag delen. Ik twijfelde een klein beetje of ik voor de Retread conditioner of het Marilyn masker zou gaan en prompt kreeg ik 2 testertjes mee. Ik kreeg zelfs een stukje Full of Grace serum mee (dat nu mijn nachtcrème is). Daarnaast testte ik in de winkel het verschil tussen de oude Sea Salt Scrub en de nieuwe zelfconserverende variant. Met mijn (soms) vettige huidje kan zo’n scrub geen kwaad, maar het stond niet op mijn lijstje. Dus ik beheerste mezelf. Toch durf ik ze allebei best aan te raden want mijn huidje was daarna heerlijk zacht. De zelfconserverende droogt trouwens iets meer uit dan de ouderwetse.

 

Dat was het met mijn shoptrip bij Lush en Bodyshop. Wat zou jij kopen?

2 Replies to “Lush & Bodyshop Beauty HAUL”

  1. […] gemengde en onzuivere huid. Een tijdje terug voegden ze daar ook een BB cream aan toe. Tijdens mijn shoptrip nam ik de kleur 02 – medium mee. Kijk je […]

  2. […] en stijl ik ze (bijna) elke dag. Mijn haren vinden mij niet lief. Om de relatie wat te verbeteren kocht ik bij Lush de Rehab shampoo en de Retread conditioner. Beide op natuurlijke basis en heel lief voor […]

Leave a Reply

*