L’Oreal Super Liner Gel Intenza – review en swatches

L'Oreal Super Liner Gel Intenza

Een eyeliner kan een ooglook maken of breken. Die perfecte, strakke en diepzwarte wing is soms het verschil tussen sexy en sloppy. Ik had al veel gehoord over de L’Oreal Super Liner Gel Intenza eyeliner en dus testte ik hem.

L'Oreal Super Liner Gel Intenza

Het is nogal wat verpakking voor een iniemini potje en een kwastje. Maar goed, het gaat natuurlijk om de inhoud.

L’Oreal geeft op hun site aan dat de Super Liner Gel Intenza veel pigment bevat en water- en smudgeproof is. Dat klinkt als de ideale eyeliner, toch? Ik had dus ook hoge verwachtingen.

L'Oreal Super Liner Gel Intenza

 

De textuur is inderdaad een beetje als een gel. Misschien ietsjes harder. Met het kwastje bracht ik eerst eens wat oefen lijntjes aan op mijn hand.

L'Oreal Super Gel Liner Intenza

Dit waren de dunste lijntjes die ik voor elkaar kreeg met het bijbehorende kwastje. Links gebruik ik de dikke kant, rechts de dunne. Ik heb geen super vaste hand, maar dit kan toch beter zou je niet denken? Wie draagt er trouwens eyeliner van een halve centimeter dik? Dit kwastje kan in de vuilnisbak of in je stash voor looks waarbij je een klein beetje oogschaduw wilt aanbrengen in bijvoorbeeld je ooghoek. Voor eyeliner is ie niet geschikt. Voor de swatches op mijn oog gebruik ik daarom een piepklein, schuin eyeliner kwastje.

kwast

Met dit kwastje kan ik in combinatie met de eyeliner in elk geval een stuk dunnere lijntjes trekken. Maar wat me met dat andere kwastje ook al opviel wordt nu nog duidelijker. Ik mis pigment. De lijntjes zijn niet volledig dekkend. Welke kwast ik ook probeerde, ik trek een soort geultje in de gel. Aan de zijkanten zit genoeg pigment en heb ik een diepzwarte lijn. Maar in het midden schijnt mijn huid er door.

L'Oreal Super Gel Liner Intenza

Zie je wat ik bedoel?

De liner droogt ook net iets te langzaam op. Omdat mijn oogleden een beetje overhangen, heb ik daarom ook vlekjes boven de lijn. Die zijn als het ware gestempeld toen ik mijn ogen open deed.

De oplossing kan zijn om gewoon met een diep zwarte oogschaduw over de lijner heen te gaan. Maar eigenlijk wil ik gewoon een eyeliner die dat niet nodig heeft. Om die reden zoek ik toch nog even verder. Het idee van een gel liner staat me aan, maar dan toch eentje met meer pigment.

L’Oreal Super Gel Liner Intenza is te koop bij de drogist voor €14,99 of bij Bol.com.

 

2 Replies to “L’Oreal Super Liner Gel Intenza – review en swatches”

  1. Jammer dat hij je niet bevalt, nu moet ik zeggen dat ik ook geen fan ben van gelliners, de problemen die jij ondervind heb ik tot nu toe met meerdere merken gehad. ( hema,catrice,) Al vind ik die van de action wel een stuk beter !

    Toch houdt ik het liever bij liquid liners.

  2. Toch een beetje een tegenvaller.. zelf vind ik een goede eyelinerstift het fijnst werken! Die vlekken het minst.

Leave a Reply

*