L’Oreal Paris – Lumi Magique high lighter pen

Ik heb al een boel verschillende manieren geprobeerd om de donkere kringen onder mijn ogen weg te poetsen. De methode die tot nu toe het beste heeft gewerkt is gewoon ouderwets met een concealer en poeder. Maar nu is er Lumi Magique van L’Oreal, een verhelderende concealer met licht reflecterende deeltjes. De concealer/high lighter pen is deel van een bredere Lumi Magique-lijn die ook bestaat uit een primer en een foundation.

L'Oreal Paris - Lumi Magique
L’Oreal Paris – Lumi Magique

 

YSL begon met de Touche éclat en de rest volgde snel: een pen met een penseeltje waar je glowy concealer mee aanbrengt. Er zijn verschillende formules voor, van vettig tot waterig en alles er tussen in.

L'Oreal Paris - Lumi Magique
L’Oreal Paris – Lumi Magique

 

Lumi Magique valt onder de waterige soort. Hij is heel licht en voelt alsof hij lang op zijn plek zal blijven. Hij droogt namelijk heel snel op tot een soort poederige finish.

L'Oreal Paris - Lumi Magique
L’Oreal Paris – Lumi Magique swatch

Het nadeel van pennen zoals deze is dat je altijd nog met je vingers of een kwast moet nabewerken. Je kan namelijk met het penseel niet onzichtbaar aanbrengen. Ik gebruik altijd de top van mijn ringvinger en klop het als het ware in de huid. Daarmee kreeg ik dit resultaat:

L'Oreal Paris - Lumi Magique
Voor
L'Oreal Paris - Lumi Magique
Na

Het resultaat is bijna onzichtbaar. Toch vind ik mijn ogen net wat frisser ogen. De kringen lijken minder en mijn huid ziet er gezonder uit.

Toch vind ik dit nog niet voldoende dekking. Daarom ga ik hem in het vervolg aanbrengen over foundation. Bijvoorbeeld de Lumi Magique foundation in combinatie met de Lumi Magique primer! Die geeft namelijk ook al wat dekking. Met dit extra, frisse laagje erbij heb ik precies de dekking die ik wil. Bye bye donkere kringen!

L’Oreal Paris – Lumi Magique is te koop bij de meeste drogisten voor €12,49. 

 

Leave a Reply

*