L’Oreal – Color Riche nagellak

Eerder schreef ik al over de mooie make-up die je bij Big Bazar voor een prikkie op de kop kan tikken. Maar wist je dat je er vaak ook hele goede nagellak kan vinden? Ik vond bijvoorbeeld 4 prachtige kleuren van de L’Oreal Color Riche nagellakken. Ik kocht nummer 306 – Sex on the Peach, 506 – Exotic Grenade, 618 – Santorini Lagoon en 805 – Mysterious Icon.

L'Oreal Color Riche nagellak
L’Oreal Color Riche nagellak

De flesjes zijn erg klein (5 ml) en je doet er dus niet heel lang mee. Ik heb zelf nog nooit een flesje nagellak opgemaakt voordat hij opdroogde, dus ik vind dat niet zo erg. De kleuren zijn bijna allemaal zo goed gepigmenteerd dat je met één laagje af kan en ze drogen redelijk snel. De kwastjes lakken lekker. Niet breed of smal en ook niet te lang of kort. Eén van mijn kwastjes had een haartje dat uitstak, maar die knip je makkelijk even bij.

L'Oreal Color Riche nagellak, één laagje
                                                                             L’Oreal Color Riche nagellak, één laagje                                                                                     Mysterious Icon – Santorini Lagoon – Exotic Grenade – Sex on the Peach 

Mysterious Icon

 

 

Hierboven zie je de lakken met één laagje. Zoals je ziet zijn ze allemaal, behalve Sex on the Peach, dekkend. Een natuurlijke kleur zoals deze perzik kleur dekt maar zéér zelden in een keer. Ik vind dit eigenlijk al een heel behoorlijke dekking voor zo’n kleur. De kleuren zijn trouwens ook niet streperig of vlekkerig. Meteen egaal. Wow!

L'Oreal Color Riche nagellak
                                                               L’Oreal Color Riche nagellak, twee laagjes                                                           Mysterious Icon – Santorini Lagoon – Exotic Grenade – Sex on the Peach

Hier heb ik een tweede laag aangebracht. De kleuren zijn allemaal wat voller, rijker geworden en nu dekt Sex on the Peach wel helemaal. De droogtijd is maar een paar minuten en na ongeveer 10-15 minuten is de lak ook uitgehard.

Ik ben heel blij met deze kleurtjes en ik ga zeker kijken of ik er nog meer kan vinden. Het lakt lekker, dekt goed en droogt snel. Omdat ik deze bij Big Bazar kocht, waren ze ook nog eens heel goedkoop. Wat wil je nou nog meer?

L’Oreal Color Riche nagellak kost normaal €5,99 maar ik betaalde €2,99.

Leave a Reply

*