L’Oreal Color Riche matte lipstick – review en swatches

L'Oreal Color Riche matte lipstick

Ik hou van lipstick en ik hou nog meer van matte lipstick. L’Oreal doet een schot in de roos met de Color Riche matte lipstick. De beschikbare kleuren zijn beeldschoon en de finish is mat, maar niet té mat. Maar voelt het ook lekker? En hoe is de houdbaarheid? Blijf lezen!

L'Oreal Color Riche matte lipstick L'Oreal Color Riche matte lipstick

Ik denk dat iedereen de typische verpakking van de Color Riche matte lipstick wel zal herkennen. Het is een mat gouden huls met glanzend gouden accenten. De dop klikt lekker stevig vast en geeft door middel van een sticker aan welke kleur je te pakken hebt.

L'Oreal Color Riche matte lipstick

L’Oreal is het moederbedrijf van luxe merken zoals YSL, Urban Decay en Lancôme. Dat merk je goed aan de kwaliteit van hun producten. Ik heb eigenlijk maar zelden dat ik een product van L’Oreal Paris echt niets vind. Dat geldt ook voor deze Color Riche lipstick. Ik vind deze twee kleurtjes echt geweldig!

L'Oreal Color Riche matte lipstick

Zoals altijd swatchte ik eerst even op mijn arm. Zo krijg ik wat beter gevoel voor de kleur op mijn huid. Soms is wat je ziet in een tube is niet altijd wat er op je lippen eindigt.

L'Oreal Color Riche matte lipstick beauty blog review swatches erotique mon jules

Erotique is op mijn huid ietsjes bruiner dan in de tube. Het is een hele neutrale oud roze kleur. Als je een hele bleke huid hebt staat deze waarschijnlijk heel mooi, maar voor donkerdere huidjes kan dit juist een mooie nude zijn. Mon Jules is een hele mooie en diepe paars. Bessenroze, maar dan net een tikkie donkerder. Zo in dit seizoen, het randje van de winter kan hij nog. Straks in de zomer en lente is hij denk ik wat te heftig. Maar hey, als jij deze kleur het hele jaar wil rocken, Go!

L'Oreal Color Riche matte lipstick beauty blog review swatches erotique

Als eerste test ik Erotique op mijn lippen. En ik ben meteen fan. De lippenstift is mat, maar helemaal niet droog. Wat voelt dit lekker zeg! De kleur voelt ook goed. Hij past bij me. Het is een kleur die theoretisch niet zou moeten staan (ik draag meestal roze nudes, oranje staat niet) maar deze is perfect. Sterker nog: hij zit inmiddels in mijn dagelijkse bakje.

mon jules full face L'Oreal Color Riche matte lipstick beauty blog review swatches erotique

L'Oreal Color Riche matte lipstick mon jules

Mon Jules is meer een gelegenheidskleur. Hij is bij mijn huid echt heel donker en diep. Het geeft elke look onmiddelijk een super sexy vibe. Door die donkere kleur zie je ieder dingetje op je lippen. Mijn lippen zijn in de winter nou eenmaal droog, dus hier zie je dat héél goed. Tsja.

mon jules full face L'Oreal Color Riche matte lipstick beauty blog review swatches mon jules

Deze twee kleuren hadden bijna niet verschillender kunnen zijn. Van mooi naturel en roze/bruin naar super heftig fuchsia/paars. Toch zijn het allebei leuke toevoegingen in mijn stash. Zo’n goeie matte finish zie je niet vaak bij een drogsiterij merk. En de kleuren zijn natuurlijk prachtig. Ze houden bovendien gemakkelijk 3-4 uur (mits ik niet eet). Dat is voor mij echt heel veel, want lipstick slijt altijd heel snel bij mij. Het enige nadeel: deze finish is er maar in 6 kleuren. Naast mijn twee versies zijn er nog een oranje kleur (227 – Hype), een vuurroood (229 – Cliche mania), barbieroze (131 – Mistinguette) en een koele rood (330 – Cocorico).

L'Oreal Color Riche matte lipstick beauty blog review swatches erotique mon jules

Alles bij elkaar zou ik deze lipsticks zeker aanraden. Eigenlijk kan ik niets negatiefs ontdekken aan de L’Oreal Color Riche matte lipstick!

De L’Oreal Color Riche matte lipstick is te koop bij de drogist voor €14,99.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
L'Oreal Color Riche matte lipstick
Author Rating
51star1star1star1star1star

7 Replies to “L’Oreal Color Riche matte lipstick – review en swatches”

  1. Wauw deze lipsticks zien er idd erg mooi uit! Ik vind vooral die knallende roze echt super vet. Ik ben sowieso erg gek op matte lipsticks alleen draag ik het de laatste tijd maar weinig. Geef mijn baby de hele dag kusjes dus dan is lippenstift niet zo handig hahaha!

    1. Het valt mee met hoe erg hij afgeeft. Plus: zo heeft je baby ook meteen van die schattige rode wangetjes 😉

  2. Ze zijn echt heel mooi! De kleuren staan je goed 🙂

  3. De laatste kleur vind ik erg mooi.

  4. Erotique staat je goed zeg! Pretty! xxx

  5. […] ook niet twee keer een kleur op te pikken. Om em trouwens lekker stoer te maken, droeg ik er ook Mon Jules lipstick […]

  6. Persoonlijk ben ik niet overtuigd door je foto’s. De pigmentatie is wat flauw en stopt het helaas voor mij. Zeker omdat ik twee verschillende lippen heb (mijn bovenlip is echt bruin terwijl mijn onderlip roze is). Dat blijf je te hard zien bij niet genoeg dekkende lippenstift 🙁 jammer. Want ze zijn wel echt mooi van kleur!
    xx Naomi

Leave a Reply

*