L’Oreal Color Riche Le Sourcil

Ik ben al een hele poos op zoek naar een prettige manier om mijn wenkbrauwen te stylen. Ik heb wat kale stukjes en een llitteken in mijn wenkbrauwen, waardoor opvullen toch een mooier resultaat geeft. De laatste week heb ik het L’Oreal Color Riche Le Sourcil wenkbrauwpotlood geprobeerd in 302 – Golden Brown. Kan ik stoppen met zoeken?

L'Oreal Color Riche Le Sourcil
L’Oreal Color Riche Le Sourcil in 302 – Golden Brown

Het belangrijkste aan dit wenkbrauwpotlood is de kleur en de textuur. Ik twijfelde in de winkel een klein beetje daar over. In de winkel leek hij erg zacht en misschien ook iets te warm. Toch nam ik het risico, want de kleuren die echt exact matchen met mijn wenkbrauwkleur vind ik vaak te streng en donker worden.

DSC05745

 

De kleur heet Golden Brown en is daarmee geschikt voor blondines tot licht bruine dames. Hij is meer goud dan assig, maar niet overdreven warm.

L'Oreal Color Riche Le Sourcil
swatches

 

Het aanbrengen is makkelijk. L’Oreal zegt zelf:

Breng de wenkbrauwen eerst in model met het geïntegreerde borsteltje: borstel de wenkbrauwen licht naar boven en daarna in de natuurlijk vorm. Gebruik hierna het wenkbrauwpotlood en zet kleine schuine streepjes tussen de haartjes met de haarrichting mee. Voor het meest natuurlijke resultaat kies je voor dezelfde tint als de natuurlijke wenkbrauwkleur of een tint donkerder.

Ik doe het inderdaad zelf ook zo, alleen kam ik ook even na. Bovendien fixeer ik het liefst ook met een wenkbrauwgel. Dat laatste heb ik voor de foto even weggelaten.

voorna

Zoals je ziet heeft het kammen de look wel goed gedaan en oogt de wenkbrauw wat egaler. In close up zie je echter wel dat de individuele haren niet zichtbaar zijn. Je ziet eerder die goud bruine puntjes en streepjes.

Ik ben best tevreden met dit potlood. De kleur is warm maar niet té en het potlood is stevig genoeg om secuur en dun te kunnen werken. Je moet het potlood alleen wel altijd eerst slijpen, anders is je punt niet scherp genoeg.

Het L’Oreal Color Riche Le Sourcil wenkbrauwpotlood is verkrijgbaar bij de drogist voor €8,49.

Leave a Reply

*