Kindermake-up: Maybelline Baby Balm & Blush- review en swatches

Maybelline Baby Balm & Blush

Mijn man en ik zijn gezegend met een dochter. Ze is 5 en houdt van prinsessen, pony’s en verkleden. En mij verkleden hoort ook make-up. Dat vindt zij in elk geval. Mijn Chanel lipstick vond van niet. Dus was het tijd voor een paar eigen make-upjes. Sophie koos voor dit super schattige appeltjes rood kleurtje van Maybelline Baby Balm & Blush.

Maybelline Baby Balm & Blush

maybelline baby lips

Het is eigenlijk gewoon een soort gekleurde labello, maar dan in een véél interessantere verpakking. Hij heeft een fruitig geurtje en is door de draaidop ideaal voor kinderen. Het kleurtje is zichtbaar, maar nauwelijks en als blush is hij heel makkelijk uit te smeren. En: hij vlekt niet.

Maybelline Baby Balm & Blush

Het lollige voor Sophie is dat je dit kleurtje in een balletje zit. Net zoals de beroemde Eos balms. Die kan je dus een kusje geven, en dan heb je rode lippen. Als je 5 bent is dat natuurlijk een heel ding.

Maybelline Baby Balm & Blush
kusje

Zoals je ziet is make-up een heel serieuze zaak als je vijf bent. Sophie voelt zich in elk geval een hele dame. Ze wilde zelfs net als mama op de foto! Zo kunnen jullie allemaal zien hoe ze het doet.

Maybelline Baby Balm & Blush

Overigens vond Sophie dat buffen niet nodig was met de blush. Zo’n streepje/rondje is dé fashion statement deze zomer. 😉

Maybelline Baby Balm & Blush

En hier zien jullie nog even de volledige look. Een heel subtiel kleurtje dus. Precies genoeg om een kinderhandje te vullen zonder dat papa en mama zich rot schamen. Echt een tip dus!

Maybelline Baby Balm & Blush is te koop bij de drogist voor €5,99.

Leave a Reply

*