iTailor, een blouse op maat

Ik heb moeite om bloesjes te vinden die passen. Mijn boezem is namelijk wat groter dan waar het gemiddelde bloesje op is berekend. Daardoor staan de knoopjes open of als de dames er wel in passen, zit de rest van het bloesje te wijd. In een poging dan toch nog ergens een leuke, witte blouse te scoren besloot ik er één te bestellen via iTailor. Een webwinkel die alles maakt volgens de door jou opgegeven maten. Ook de borstmaat is dus helemaal aan te passen. Zou deze wel dicht kunnen?

iTailor blouse
iTailor blouse

Zoals je ziet kan de blouse netjes dicht, heb ik nog steeds een taille en ook mijn schouders zitten goed. Wow! Ik ben voorzichtig onder de indruk.

iTailor blouse
iTailor blouse voorkant
iTailor blouse
iTailor blouse schouders

De kwaliteit van de stof is trouwens ook fijn. Het is wel een beetje grof, maar dat vind ik juist wel leuk. Er zijn ook andere kwaliteiten en kleuren stof verkrijgbaar trouwens, ook in het wit. Je kan zelf kiezen voor een contrasterende kleur kraag of knoopjes zonder dat dat extra kost. Ik koos voor een subtieler accent: mijn initialen. Ik liet ze op het manchet borduren: LWZ.

iTailor blouse LWZ
iTailor blouse LWZ

Het bestelproces wat echt heel gemakkelijk en intuitief. Alles wordt netjes op het scherm uitgebeeld, zodat je een goed beeld hebt van hoe het er uiteindelijk uit gaat zien. Ook leggen ze precies uit hoe en waar je moet meten. Het is bijna onmogelijk verkeerd te doen.

Het enige nadeel is dat je 6 weken moet wachten op je blouse. Ik vermoed daarom dat de blouses in China of Zuid-Amerika (of ergens anders waar arbeid goedkoop is) worden gemaakt. Hoe dan ook, het product is heel prima. Zeker de moeite waard om te proberen. Er is trouwens ook een overhemden systeem voor mannen.

iTailor blouses zijn verkrijgbaar via www.iTailor.nl vanaf €19,95.

Leave a Reply

*