Hit: Etos Brow Powder – review en swachtes

etos brow powder review swatch

De titel zegt het al: ik heb een hele fijne low budget wenkbrauwpoeder gevonden: Etos Brow Powder. Lees snel waarom dit juist dit poeder zo fijn is.

etos brow powder review swatch

etos brow powder review swatch

De verpakking is natuurlijk niets om over naar huis te schrijven. Simpel en zwart, zoals veel huismerken doen. Maar goed… alles gaat om de inhoud bij dit soort producten.

etos brow powder review swatch etos brow powder review swatch

En die inhoud is helemaal ok. Dat heeft ook te maken met de kleur natuurlijk. Het is zó moeilijk om een goeie tint te maken voor blondines. Ze zijn snel te licht, rood of dekkend. Maar Etos schiet recht in de roos met dit poeder in de kleur Taupe. Hier zie je het op mijn huid:

etos brow powder 4

Je zou misschien denken dat deze dekking slecht is. En als het een oogschaduw was dan zou ik dat ook vinden. Maar dit is een wenkbrauwpoeder. Als je niet wilt dat je wenkbrauwen er erg “getekend” uit zien, is deze dekking prima. Er zijn trouwens nog 2 andere, donkerdere kleuren.

etos brow powder review swatch

Hier zie je de kleur op mijn wenkbrauwen. Niet slecht toch?

Als je op zoek bent naar een nieuw wenkbrauwpoeder tegen een zacht prijsje is Etos Brow Powder absoluut een must try. Het enige nadeel? Er zijn maar 3 kleuren.

Etos Brow Powder is alleen in Etos winkels te koop voor €3,99.

Leave a Reply

*