Gosh Xtreme Waterproof Gel Eyeliner – review en swatches

Een tijdje geleden kocht ik de Gosh Xtreme Waterproof Gel Eyeliner. Soms moet je gewoon eens een gokje nemen met eyeliners. Ik had geen idee of ze zouden werken, maar de kleuren vond ik erg leuk. Zou deze gok uitbetalen?

Gosh Xtreme Waterproof Gel Liner

Het leukste aan deze lijn is de ruime hoeveelheid kleuren. In totaal zijn het er 9. Uiteenlopend van zwart tot turquoise. Ik koos voor een metallic bruin (Bronze) en paars (Plum). Die keuze maakte ik eigenlijk vooral omdat het kleuren zijn die net geen zwart zijn, maar niet zo extreem zijn als lavendel.

De Gosh Xtreme Waterproof Gel Eyeliner heeft trouwens een soort viltstift tip. Hij is alleen wel een stuk harder dan die van een pen eyeliner. Dit voelt bijna als een potlood. Daardoor behoudt hij erg goed zijn vorm en scherpe punt, maar dat heeft wel een nadeel. Daarover later meer.

Gosh Xtreme Waterproof Gel Liner

Met dit puntje kan je met een beetje handigheid een goed strak lijntje zetten. Door het metallic effect van de liner oogt het altijd een beetje lichter dan een matte kleur, maar de dekking is op mijn hand nog wel ok. Wel valt het me op dat de metallic deeltjes een beetje schiften uit de gel. Daardoor lijken sommige gedeeltes van het lijntje minder bedekt dan andere.

Gosh Xtreme Waterproof Gel Liner

Toen ik deze liner ging testen gebeurde echter dit.

Gosh Xtreme Waterproof Gel eyeliner

Dit lijkt echt helemaal nergens meer op. Ik draag op die foto’s alleen een beetje dagcrème. Die gel pakt daar dus totaal niet op! Je moet je ogen totaal matteren en droog maken wil dit pakken. Ook zonder crème zijn mijn oogleden nog te vet. Misschien als jouw ogen heel droog zijn dat dit pakt. Voor mij was dit een enkeltje richting prullenbak.

Ach, gokken is toch geen goeie gewoonte.

Gosh Xtreme Waterproof Gel eyeliner is te koop bij de Kruidvat voor €8,79.

Leave a Reply

*