Gosh Long Lasting Brow Pen

Gosh Long Lasting Brow Pen

Een lang houdend wenkbrauwproduct waar is super dunne lijntjes mee kan trekken: Gosh Long Lasting Brow Pen belooft het. Ik kocht tijdens de  dit potlood en nog wat andere producten (review volgt later) en heb de afgelopen weken en maanden lekker getest.

 

Gosh Long Lasting Brow Pen
                                                                             Gosh Long Lasting Brow Pen                                                                                                 Van boven naar beneden: Dark Brown – Venetian Brown – Mahogany – Wheat

Ik koos voor de kleur Wheat, een lichte en relatief assige kleur. Er zijn nog drie andere kleuren die allemaal een stuk warmer en bruiner zijn. Venetian Brown zou ook een match kunnen zijn, maar die is zo warm van tint dat het er niet mooi uit zag bij mij. De verpakking van de pennen is sowieso misleidend, want de kleur van de pen lijkt niet goed op de huls. Bovendien droogt de kleur koeler op dan hij uit de pen komt. Goed opletten dus!

Gosh Long Lasting Brow Pen
Gosh Long Lasting Brow Pen in Wheat

Hierboven zie hoe de kleur net uit de verpakking komt. Best licht maar ook erg rossig. Gelukkig droogt de kleur assiger op. Ik heb expres allemaal kleine, dunne lijntjes getrokken omdat ik op die manier ook mijn wenkbrauwen bijteken. Ik hou er niet zo van als het allemaal één blok is.

Hier zie je mijn wenkbrauw zonder product er in
Hier zie je mijn wenkbrauw zonder product er in

Ik heb op zich genoeg haartjes in mijn wenkbrauw zitten. Maar aan de kant van mijn neus liggen ze wat verder uit elkaar. Bovendien is de kleur van mijn wenkbrauw wat donkerder dan mijn (geverfde) haar. Dat kan ik mooi corrigeren met een kleurtje.

Gosh Long Lasting Brow Pen
Gosh Long Lasting Brow Pen in Wheat in de wenkbrauw

En hier zie je de kleur in mijn wenkbrauw. Het verschil is heel subtiel maar wel mooier. Net wat voller en rijker. Zie je trouwens ook dat de kleur nu bijna geen roodtinten meer bevat? Hij is meer gelig/grijzig geworden. Wheat (tarwe) is een goede omschrijving van deze kleur.

Gosh Long Lasting Brow Pen

Hier zie je het verschil tussen de twee wenkbrauwen naast elkaar. Ik vind met oogopslag net wat wakkerder en mooier bij het rechteroog (mijn linker) dan bij de andere.

Het enige nadeel dat ik heb kunnen bespeuren aan de Gosh Long Lasting Brow Pen is dat hij niet waterproof is. Hij houdt lang en goed, maar in warme temperaturen zweet je hem er af.

Ik gebruik deze pen nu een flink aantal maanden en kan em je van harte aanraden als je van een natuurlijke maar toch polished look houdt.

Gosh Long Lasting Brow Pen is te koop bij Kruidvat voor €8,49

Leave a Reply

*