Frankrijk HAUL samenvatting

Je bent een beauty blogger of je bent het niet. Ik ben er dus duidelijk wel één. De afgelopen twee weken was ik met Sven (man) en Sophie (kind) op vakantie in Zuid Frankrijk. En laat in het vlakbij gelegen een Kiko én een Sephora zitten. Toeval? Jullie zullen het nooit weten…

Ahem...
Ahem…

Kiko

Bij de Kiko shopte ik 3 dingen uit hun najaarscollectie Daring Game. Ik kocht een blush/bronzer combi en een Ace of Diamond demi mat lippenstift met bijpassend lippotlood. Daarnaast kon ik het niet laten om twee Ultra Glossy Stylo lippenstiften te kopen. Als laatste kocht ik nog twee kwasten. Mijn Real Techniques kwasten beginnen een beetje slijtage te vertonen, dus kocht ik een nieuwe foundation buffer kwast met een speciaal gevormde kwast die de vormen van je gezicht volgt. Ook vond ik een MAC 217 dupe. Zou deze net zo goed zijn als de MAC variant?

Kiko Ultra Glossy Stylo
Kiko Ultra Glossy Stylo

Sephora

Ik wist van te voren niet zo goed wat ik in de Sephora wilde kopen. Het plan was om een leuk oogschaduwpallet te kopen, maar de palletten die ik wilde hadden ze allemaal niet in dat filiaal. Gelukkig was er nog een heleboel anders wat me leuk leek. Zo bleek bareMinerals een nieuwe serum foundation te hebben die ik de afgelopen dagen heb getest. Daarnaast kwam ik de Make Up Forever Aqua Brow tegen. Een inie mini tubetje met een mega reputatie.

Make Up Forever Aqua Brow
Make Up Forever Aqua Brow

Col d’Ibardin

Het gebied waar wij op vakantie waren ligt midden in Frans Baskenland, langs de grens met Spanje. In vroeger tijden, toen de grenzen allemaal nog wat strenger bewaakt werden, lag dit dorpje precies op de grens. Een soort Baarle-Nassau van Frankrijk/Spanje zeg maar. Alleen in het geval van Col d’Ibardin betekent dat dat ze onder andere vertikken om belasting te betalen. Ze horen niet bij Frankrijk of bij Spanje. Ze zijn er gewoon. Dit betekent onder andere dat benzine, drank en sigaretten er heel goedkoop zijn. Maar nog veel belangrijker: parfum en cosmetica ook. Ik kocht mijn geliefde La Roche Posay Effaclar systeem even flink in, want de prijzen schelen ruim 30% met Nederland.

 

Hoe dan ook, de komende dagen zullen jullie dus meer gaan lezen over deze producten en natuurlijk pak ik het (bijna) dagelijks bloggen weer op.

Tot gauw!

LIMWZ

Leave a Reply

*