Florence Nagellakken

Zoals veel van jullie inmiddels weten, ben ik naast beauty blogger ook een gecertificeerd nagelstyliste. Om die reden heb ik toegang tot alle nagellakken die jouw nagelstyliste wellicht gebruikt. Een van de bekendste pro-merken in Nederland is Florence. Ze maken alles voor de professionele nagelstyliste, maar de nagellakken zijn vaak (bij jouw nagelstyliste) ook verkrijgbaar. Wat vind ik van deze lakken? Lees verder!

Even tussen jou en mij: de enige reden dat ik deze nagellakjes kocht was om de kleuren. Ik had ze niet geprobeerd en ik wist er niets van. Maar op de beurs zagen ze er zo mooi uit. Ik kon het niet laten. Zo veel leuke kleurtjes en de flesjes zien er ook best ok uit. Het was echt een impuls aankoop.

Zoals met alle impulsaankopen had ik niet echt goed nagedacht wat ik nou eigenlijk wilde. Nu ik er over nadenk wil ik een kwastje dat goed smeert, een dop die goed tussen je vingers past en een formule die snel droogt, maar wel een goeie 20 seconden werkbaar is. En geen van die dingen heeft Florence.
Het vierkante kwastje is niet prettig vast te houden en het borsteltje is te dun. Het houdt te weinig lak vast, waardoor je meerdere keren over de nagel moet gaan. Daardoor is het resultaat altijd streperig. De formule doet er een eeuw over om droog te worden en toch is het na 10 seconden al niet meer goed te lakken. Bovendien krijg ik last van mijn OCD-kant door het flesje. Want het vierkante dopje en het vierkante flesje sluiten na gebruik niet meer aan op elkaar. Het oog wil ook wat toch?

Nee, ik ga niet nog meer Florence nagellak kopen. Hoe mooi de (35!!) kleurtjes er in het flesje dan ook uitzien.

Florence nagellak is verkrijgbaar online en bij je nagelstyliste vanaf €3,95.

Leave a Reply

*