FAQ

Waarom heet je blog LIMWZ?
LIMWZ zijn mijn initialen. Ze staan voor Lisette Isabelle Maria Weber-Ziere.

Waar schrijf je over?
Ik schrijf over alles wat me bezighoudt. Het meeste is beauty, maar ik schrijf ook graag over mode en gewoon mijn leven. Ik probeer daarbij een balans te vinden tussen reviews, tutorials en een gezonde dosis kletspraat.

Waarom schrijf je?
Al zo lang als ik me kan herinneren heb ik schrijven leuk gevonden. Het is een hobby. Normaal schreef ik altijd veel voor mijn werk, maar ik was al een aantal jaar huismoeder. Daardoor schreef ik niet meer zoveel en ik miste het. Daarom besloot ik in de uurtjes dat onze dochter sliep een blog te schrijven. Dat beviel me zo goed dat ik al gauw elke dag wel iets schreef. En nu voel ik me gek als ik een dag niet op dit blog heb geschreven.

Hoe kom je aan al die spullen?
Het meeste koop ik gewoon zelf in de winkel of online. Daarnaast ruil ik soms met andere vrouwen. Ik stuur hen dan iets op wat ze in hun land niet kunnen krijgen en ik krijg iets terug dat ik niet kan krijgen. Als laatste schrijf ik soms ook over producten die ik van PR-bedrijven of cosmetica-fabrikanten toegestuurd krijg. Hoe ik ook aan het product kom, het beïnvloed mijn review niet.

Welke techniek zit er achter dit blog?
Dit blog wordt in WordPress bijgehouden. Dat is een gratis systeem om websites in te bewerken. De layout is een gedownloade template die ik vervolgens -samen met mijn technicus- helemaal heb aangepast aan mijn wensen.

Hoe maak je je foto’s?
Ik maak mijn foto’s zo veel mogelijk in daglicht of met gebruik van een daglichtlamp. Helaas hebben we in Nederland daar niet altijd genoeg van. Soms is het dus een gewoon lampje of met flitser, dan zijn de foto’s wat geler of fletser. De achtergrond is gewoon onze keukentafel of stofjes die ik in huis heb liggen. Ik gebruik een systeem camera van Sony (de NEX-3N) om foto’s en filmpjes te maken.

 

 

Leave a Reply

*