Etos Long Lasting liquid lipstick – review en swatches

etos long lasting lipcolor liquid lipstick

Liquid lipstick is hip! Helaas zijn de meeste liquid lips vreselijk duur óf heel slecht. Toen ik deze week bij Etos de Etos Long Lasting Lipcolor liquid lipstick tegen kwam wist ik meteen dat ik het wilde testen. Zou ik dan eindelijk een goeie én goedkope hebben gevonden?

etos long lasting lipcolor liquid lipstick

Ik nam er direct 3 naar huis. Ik koos voor flink uiteenlopende kleuren: een roze koraal (Warm Coral), een felle oranje rood (Raspberry Red) en een diepe bordeaux kleur (Plum Plum).

etos long lasting lipcolor liquid lipstick 3

De applicator is wat ze in het Engels een doe foot noemen. Een hertenhoefje. Hoe cute. Het is een soort druppelvorm met een uitsparing in het midden om product in vast te houden. Met een beetje oefening kan je daar best secuur mee werken.

etos long lasting lipcolor liquid lipstick review swatches red cherry warm coral plum plum

Hier zie je de kleuren als ik ze net heb aangebracht. Zoals je ziet glanzen ze en is het pigment duidelijk opgelost in iets olie-achtigs. Dat spul stinkt ontzettend. Ik hou niet van die mierzoete vanille geurtjes, maar dit is het andere uiterste. De Etos Long Lasting Lipcolor ruikt naar wasbenzine. Bah!

De liquid lipstick blijft trouwens ook vrij lang werkbaar. Ik heb denk ik een ruime minuut gehad waarin ik het pigment netjes langs de randjes van mijn lippen kon doen. Helaas heb ik bibberhanden, dus hier en daar is het geen strak randje geworden. Kijken jullie wel overheen toch? 😉

Etos Long Lasting Lipcolor liquid lipstick – Warm Coral

etos long lasting lipcolor liquid lipstick warm coral Dit is geen kleur die ik snel of vaak zal dragen. Maar ik vind em echt heel mooi. Zeker voor bij een smokey eye is dit een lekker warm nude kleurtje. Wat me met het opbrengen wel gelijk opviel is dat hij niet helemaal dekkend is. Pas als je een tweede keer er over gaat zie je je eigen lipkleur niet meer. Maar het blijft een beetje oneven. Omdat de kleur uiteindelijk mat opdroogt zit er ook zo’n rare, plakkerige fase in het aanbrengen. Als je dan je lippen over elkaar beweegt wrijf je het er een beetje af. Lijntjes en droge plekjes worden (uiteraard) geaccentueerd met deze formule.

Etos Long Lasting Lipcolor liquid lipstick – Raspberry Red

etos long lasting lipcolor liquid lipstick raspberry red

Hoewel aardbeien een diepere en vooral minder oranje tint hebben, is dit een geweldige kleur om je tanden lekker wit te laten lijken. De perfecte koele én oranje kleur. Ik had er niet blijer mee kunnen zijn. Een echte zomerse rood!

Etos Long Lasting Lipcolor liquid lipstick – Plum Plum

etos long lasting lipcolor liquid lipstick plum plum

De naam van deze lipstick is écht verkeerd gekozen. Er is namelijk niets plum aan deze kleur. Er zit geen hintje paars in! Dit is een donkere, bruine roodkleur die vooral op donkere huidjes prachtig zal staan. Bij mij staat hij vrij streng en erg herfstig. Desalniettemin een hele mooi kleur.

Conclusie

etos long lasting lipcolor liquid lipstick 5

De Etos Long Lasting Lipcolor liquid lipstick blijft bij mij (zonder eten) ongeveer 3-4 uur zitten. Daarna slijt hij van mijn lippen af en blijft alleen de lijn om mijn lippen zichtbaar. In die periode droogt hij uit, maar niet meer dan andere liquid lipsticks. Helaas heeft Etos nog niet veel kleurtjes in deze lijn: maar 10. Hopelijk voegen ze daar snel een paar leuke nudes aan toe. Als ze dan ook nog wat aan de geur doen, hebben ze een hit te pakken!

De Etos Long Lasting Lipcolor liquid lipstick is te koop bij Etos voor €4,99.

One Reply to “Etos Long Lasting liquid lipstick – review en swatches”

  1. Ik vind plum plum heel mooi! Wel idd herfstig.
    Raspberry betekent framboos 🙂

Leave a Reply

*