Etos – Eyeliner Pen

Mensen, ga nu naar de Etos en koop de Etos Eyeliner Pen in alle kleuren die je mooi vindt! Deze eyeliner pennen kosten een appel en een ei en ze zijn minstens zo goed als sommige duurdere merken. Misschien zelfs wel wat beter! Ik kocht de kaki groen (nummer 05) en een paars/marineblauw (nummer 04).

DSC00696

Kleuren

Naast de twee die ik heb, zijn er ook nog een zwarte, bruine en grijze eyeliner pen. Niet heel veel keuze, niets bijzonders ook, maar voor de basics is dit natuurlijk prima. De pigmentatie is uitstekend. Veel goedkope eyeliners zijn vaak een beetje waterig, waardoor je lijntje niet dekkend is of grijs in plaats van zwart lijkt. Zo niet die van de Etos. Eén lijntje is genoeg want het dekt uitstekend.

DSC00701
Etos – Eyeliner Pen in paars/blauw en groen

Houdbaarheid

Ik ben echt stomverbaasd. Deze eyeliners blijven meer dan een dag zitten! De eyeliner droogt binnen een paar seconden op en is daarna niet meer weg te krijgen. Ik maakte de swatch op mijn hand en deed daarna mijn huishouden, waste mijn handen en ging slapen. De volgende dag maakte ik nog een foto. Het zat er nog steeds, een klein beetje vervaagd maar nog duidelijk zichtbaar.

DSC00725
Ongeveer 16 uur later.

De stift

Etos heeft wat mij betreft met deze Eyeliner Pen echt een hit gescoord. Zelfs het viltstiften topje is mooi scherp en kan zowel dikke als dunne lijntjes trekken. Er komt voldoende vloeistof uit de stift en daardoor zijn de lijntjes meteen dekkend.

Nogmaals, ga deze liners kopen! Als je van eyeliner houdt maar niet failliet wilt gaan aan de prijs: Etos is the way to go!

Etos – Eyeliner Pen is te koop bij de Etos voor €3,55.

Leave a Reply

*