Essence Velvet Stick – review en swatches

essence velvet stick

Is er een naam voor iemand met een lipstick verslaving? Nou dan ben ik dus zo’n -aholic. De nieuwe Essence Velvet Stick lippotloden zaten in mijn mandje voor ik het goed en wel door had. Kijken jullie mee?

essence velvet stick

essence velvet stick

Er zijn in totaal 5 kleurtjes met deze velvet finish, van super nude tot diep rood. De koraal en roze tinten missen een beetje, maar die vind je dan weer in glossy lijn. Daar over een andere keer meer.

essence velvet stick

De verpakking is trouwens super handig. Lekker dun en dus makkelijk mee te nemen. De dikte zit een beetje tussen een lipstick en een lippotlood in. Ik hou wel van deze dikte. Het werkt net wat secuurder. Ook handig is trouwens dat je aan de kleur van het plastic omhulsel kan zien welke kleur het potlood is. Scheelt weer zoeken.

essence velvet stick  review swatches beauty blog

Van links naar rechts zie je hier de kleuren Nude Hero – Peony Star – Mega Melon – Cherry Crash – Plum Perfect. Nude Hero is een zacht roze nude met een licht oranje ondertoon. Peony Star is veel meer een oud roze nude met bruine ondertonen. Mega Melon is veel roder dan ik had verwacht. Niet echt een koraal, eerder een oranje rood. Cherry Crash is een donkere, diepe rood met een blauwe ondertoon. Plum Perfect is een bruinige paars.

essence velvet stick  review swatches beauty blog
Niets – Nude Hero Peony Star – Mega Melon Cherry Crash – Plum Perfect

De kleuren vallen eigenlijk heel anders uit dan de verpakking doet vermoeden. Zo is Nude Hero veel meer een beige nude dan ik had verwacht. Peony Star is meer mauve dan nude en Mega Melon heeft geen meloen kleur. Cherry Crash heeft geen kersenkleur en Plum Perfect is donkerrood en niet paars.

essence velvet stick  review swatches beauty blog

Toch ben ik blij met deze kleurtjes. Ze zijn welliswaar niet de kleur die ik dacht, maar ze zijn wel heel mooi. Vooral Mega Melon is een heel vrolijk kleurtje en Nude Hero is een leuke kleur voor elke dag. Als je de kans hebt moet je deze zeker eens bekijken.

De Essence Velvet Stick lipsticks zijn te koop bij kruidvat en Trekpleister voor €1,99.

Leave a Reply

*