De staat van mijn huid – 1 week

Ik gebruik nu 1 week de teunisbloemolie (in combinatie met mijn nieuwe routine voor huidverzorging). Zoals beloofd zien jullie vandaag de eerste update. Maar eerst nog even een kleine herinnering aan het drama van vorige week.

Foto op 24-09-2013 om 15.09 #5

Foto op 24-09-2013 om 15.09 #3
Zoals jullie wel kunnen zien heb ik een aantal flinke pukkels (hormonale acné) op mijn wangen en slapen. Op mijn voorhoofd, neus en kin heb ik vooral gewone, verstopte poriën, daardoor is de textuur van mijn huid wat bobbelig op plaatsen.

Heel veel erger dan dit is het nooit geweest. Op de foto valt het nog wel mee, maar in het echt zag mijn gezicht er erg rood en geïrriteerd uit. Na 1 week kan ik jullie melden dat er verbetering is! Jeeh!

Foto op 30-09-2013 om 10.19 #2
Er zijn geen nieuwe ancé pukkels bijgekomen. Zoals je ziet is er wel wat verkleuring door een oude bult. Mijn huid oogt op deze foto een stuk rustiger.
Foto op 30-09-2013 om 10.19
Mijn kin heeft wel wat kleine pukkeltjes, maar geen grote. Bovendien worden ze minder groot en genezen ze sneller.
Foto op 30-09-2013 om 10.19 #3
Mijn rechterkant is het meest opgeknapt. Geen nieuwe pukkeltjes en weinig verkleuring. Ik vind ook dat je kan zien dat mijn huid wat meer “straalt”.

Ik vind het experiment met de teunisbloemolie en de nieuwe gezichtsverzorging geslaagd. Ik ga er mee door en houd jullie op de hoogte van de voortgang.

Leave a Reply

*