Clinique Moisture Surge spray

In de huidige hitte wil je op elke mogelijke manier koel blijven, toch? De meeste mensen gaan lekker in de schaduw zitten en pakken de plantenspuit (in de spray stand) om water te vernevelen. Die nevel verdampt, waardoor je je hitte kwijt raakt. Maar daarmee droog je je huid ook uit. Waarom zou je daarom niet iets lekker verzorgends toevoegen aan die spray? Clinique Moisture Surge spray doet precies dat!

 

Mini Clinique Moisture Surge
Mini Clinique Moisture Surge spray

Ik kreeg dit mini flaconnetje bij een aanbieding van de Bijenkorf Dolle Dwaze Dagen. Hieronder zie je hoe hij er full size uit ziet. Eerlijk gezegd heb ik na de DDD niet meer naar omgekeken naar de spray. In de winter heb je er gewoon niet zo veel aan. Maar met dit weer doe ik alles om af te koelen. De Moisture Surge spray helpt enorm en mijn huid blijft toch verzorgd.

Full size Clinique Moisture Surge spray
Full size

Naast water, bevat de Moisture Surge Spray ook allerlei heerlijke ingrediënten zoals Aloe Vera, Camille, cafeïne, vitamine E en nog veel meer. Je ziet ook glycerine in de ingrediëntenlijst staan, die zorgt dus dat je huid niet uitdroogt. Alles bij elkaar verfrist de spray je huid en maakt hij dat de huid ietsjes samenknijpt. Dat geeft je ook een frisser uiterlijk. Wat de spray vooral NIET bevat is vet. Dat is voor mij heel belangrijk, want in de zomer is mijn huid sowieso al een grote olieramp. Ik krijg dus ook geen (extra) pukkeltjes van deze spray.

Clinique Moisture Surge spray
Clinique Moisture Surge spray

Ik heb voor de volledigheid ook even een paar foto’s gemaakt van het effect van de spray. Het gevoel is natuurlijk niet vast te leggen, maar ik kan alvast beloven dat je er heerlijk van afkoeld. Bovendien voelt mijn huid veel minder trekkerig aan dan wanneer ik met gewoon water spray.

Clinique Moisture Surge spray

Ik heb dit mini flaconnetje tegenwoordig standaard in mijn strandtas zitten. Hij is gewoonweg super om mee te nemen om tussendoor even te sprayen en je huid even een oppepper te geven. Het enige nadeel is de prijs…

Clinique Moisture Surge spray is te koop bij de parfumerie en online voor €34,85 v0or 125 ml. Auw.

 

Leave a Reply

*