Clinique – All About Eyes oogcrème

Ik ontving een paar weken geleden een deluxe sample van de Clinique – All About Eyes oogcrème. Een crème die belooft iets te doen aan mijn wallen en donkere kringen. Nou, daar heb ik wel oren naar!

Clinique - All About Eyes
Clinique – All About Eyes

Ze zeggen dat je een crème altijd minstens 2 weken moet testen voordat je je een oordeel kan vormen. Dus dat heb ik gedaan. Mijn Kruidvat oogcrème deed niets, maar misschien doet een luxe merk als Clinique wel wat? De textuur is in elk geval heel prettig. Niet vet, maar meer een gel. Mijn ogen prikten niet en voelden aangenaam verzorgd.

Clinique - All About Eyes
Clinique – All About Eyes

De ingrediënten bestaan vooral uit verzorgende bestanddelen. Toch zitten er ook meer exotische zaken in zoals “Morus Bombycis Root Extract” dat wit maakt en “Scutellaria Baicalensis Root Extract” dat ontstekingen tegen gaat. Dat lijkt ook de manier waarop Clinique mijn wallen en kringen te lijf wil gaan: de huid witter maken en ontstekingen tegen gaan. Maar mijn kringen hebben niets te maken met te veel pigment in mijn huid of ontsteking. Het zijn vochtophopingen als gevolg van plat liggen en het is dunne huid, waardoor de bloedvaatjes te zien zijn. Het is dus ook geen verrassing als ik zeg dat Clinique – All About Eyes bij mij helemaal niets deed.

Clinique - All About Eyes
Voor gebruik
Clinique - All About Eyes
Na gebruik

Ik zie echt geen enkel verschil op de foto’s. Jij wel? Toch wil ik All About Eyes niet helemaal afschijven. Want veel vrouwen hebben als gevolg van hyperpigmentatie donkere kringen. Voor die vrouwen zal deze Clinique oogcrème dus wellicht wel werken. Maar ik moet helaas nog even verder zoeken naar een oplossing.

Clinique – All About Eyes oogcrème is te kopen bij parfumerie en de betere drogist voor €33,95 voor 15 ml.

Leave a Reply

*