Catrice Prime & Fine Professional Contouring Palette – review en swatches

Cayrice Prime & Fine Professional Contouring Palette

Catrice sprong dit najaar eindelijk op de contour-trend en gaf het Catrice Prime & Fine Professional Contouring Palette uit. Een mond vol, maar oh oh wat een prachtig product. Van de perfecte formule tot de exact goed gekozen tint, dit palletje is een HIT!

Catrice Prime & Fine Professional Contouring Palette

Zo op het eerste gezicht stelt het niet zo veel voor. Dit pallet moet het echt hebben van de inhoud. Een plastic deksel en zelfs geen spiegel maken het allemaal een beetje karig. Je het Catrice Professional Contouring Palette niet om mee te pronken op je kaptafel.

Catrice Prime & Fine Professional Contouring Palette

Het is dat ik in een dwaze bui in de Kruidvat mijn vinger eens in de kleur dipte, anders was ik het zo voorbij gelopen. Maar toen ik dat eenmaal gedaan had, wist ik dat ik dit moest reviewen. Het is namelijk een hele mooie grijzige bruin die niet oranje oogt op mijn huid. De highlighter is bovendien een hele mooie champagne kleur met flink veel pigment. Meer vraag ik niet van mijn producten.

Catrice Prime & Fine Professional Contouring Palette

 

Als je de kleuren op mijn huid ziet snap je meteen wat ik bedoel en waarom ik zo dweep met dit pallet.

Catrice Prime & Fine Professional Contouring Palette

 

Het is een fantastisch romige formule die als niets voelt op mijn huid. Je ziet onderaan de swatches zelfs een beetje mijn vingerafdruk staan. Zo romig is romig dus! Als ik een simpele contourkwast gebruik, vertaalt de swatch ook nog eens prachtig naar mijn wangen.

Catrice Prime & Fine Professional Contouring Palette

Ik draag hier alleen een wenkbrauwpotlood, foundation en concealer, verder niets. Je ziet dat er direct een mooie glans over mijn jukbeenderen ligt en er zit leven en diepte in mijn gezicht. Ik bracht het poeder hier in een soort 3-vorm over mijn haarlijn, onder mijn jukbeenderen en op de kaak aan. De highlighter zit op mijn jukbeenderen, topje van mijn neus, cupidoboog en onder mijn wenkbrauw. Ik vind het een fantastisch resultaat. Zoiets heb ik nog niet eerder gezien bij een drogisterij. Eigenlijk komt alleen mijn NYX blush in Taupe in de buurt van dit resultaat. Alleen die is veel poederig en ook wat assiger. Dit geeft net even wat meer warmte aan mijn toet.

 

Heb jij net als ik geen súper bleke huid? Dan raad ik je het Catrice Professional Contouring Palette van harte aan. Door de vrij warme en diepe kleur zullen hele lichte huidjes met een roze ondertoon of juist donkere huiden met meer olijf en geeltonen waarschijnlijk niets aan dit pallet hebben. Daar zie je het te extreem of juist helemaal niet. Maar voor mij? Perfectie!

Het Catrice Prime & Fine Professional Contouring Palette is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor €4,59.

3 Replies to “Catrice Prime & Fine Professional Contouring Palette – review en swatches”

  1. Deze moet ik nog steeds aanschaffen, ik zet hem op mijn sinterklaas lijstje! 🙂

    1. Zeker doen! Ik was echt heel blij en verbaasd over hoe mooi deze is!

Leave a Reply

*