Catrice Multi Matt Blush – review & swatches

Catrice Multi Matt Blush

Ik ben dol op de blushes van Catrice. Dus toen Catrice in de najaarsupdate de Multi Matt blush toevoegde, stond ik vooraan in de rij om em te kopen. Ik hou van mat, ik hou van blush… kan niet mis gaan. Toch…?

Catrice Multi Matt Blush

Aan de verpakking zal het niet liggen, simpel maar doeltreffend. Door het doorzichtige plastic kan je de kleur zien en het doosje voelt stevig aan. Catrice is geen luxemerk, dus mooie verpakking is leuk maar ik verwacht het niet.

Catrice Multi Matt Blush

Eenmaal geopend vind ik de kleur heel mooi. Ze passen eigenlijk allemaal heel goed bij die najaars berrykleuren die je nu ziet. De twee donkerste kleuren spreken me het meest aan, maar met een kwast gaat het natuurlijk om de combinatie van de 4 kleuren bij elkaar. Toch swatchte ik ze even los van elkaar.

Catrice Multi Matt Blush swatches

Oef, dat valt tegen. De kleuren zijn veel te talkerig, er zit nauwelijks pigment in. En zelfs met een primer er onder krijg ik de blush nauwelijks op de foto. De donkerste kleur lijkt zelfs lichter dan de tweede! Ook op mijn huid is het een ramp. Hoe ik ook met mijn kwast probeer, de blush is onzichtbaar. Ik heb echt alles geprobeerd: stipling, buffer, poeder en contourkwasten, niets bood soelaas.

Catrice Multi Matt Blush swatches

De foto hierboven is het maximale dat ik voor elkaar kreeg. Zie jij iets?!

Sorry Catrice, dit is alweer een miskleun! Heel jammer. Ik hou het maar gewoon op de gewone Catrice defining blush, die is namelijk wel heel goed.

De Catrice Multi Matt Blush is verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister voor €3,99.

Leave a Reply

*