Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel – review & swatch

Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel

Vandaag test ik de Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel. Een mond vol voor een wenkbrauwgel, of is het meer dan dat?

Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel

Ik ben best tevreden met mijn wenkbrauwen. Ze zijn niet geweldig ofzo, maar ze zijn ok. Toch breng ik ze liever een beetje extra in vorm. Ik teken ze in zodat ze wat voller lijken. Gebruik een poeder om dat wat te fixeren en als laatste gebruik ik ook een gel om de haartjes op hun plek te houden. Die gel zorgt er ook voor dat de haartjes zichtbaarder zijn, zodat de wenkbrauwen minder getekend lijken.

De Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel is volgens Catrice:

Volle, mooi gevormde wenkbrauwen! Deze Eyebrow Filler met vezeltextuur verzorgt, vult en definieert wenkbrauwen. De neutrale kleur past bij alle kleuren wenkbrauwen. De gel is gemakkelijk te gebruiken en droogt snel zonder te klonteren. Voor een prachtige, expressieve blik!

Die vezeltjes zie je inderdaad een beetje op de borstel zitten.

Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel

Ik koos voor kleur nummer 10, er is ook een nummer 20. Die is wat donkerder en bijna groenig bruin. De mijne is lichter en wat warmer bruin.

Natuurlijk verwacht ik van een wenkbrauwgel niet het resultaat dat ik met potlood/poeder/wax en gel berijk. Maar een wenkbrauwfiller zou in elk geval meer dekking moeten hebben dan een gewone gel. Ik laat eerst even mijn wenkbrauwen zien zonder product er in.

zonder

Zoals je ziet, heb ik precies bovenin op de plek waar de wenkbrauw een knik maakt een beetje minder haartjes. Dat is dan ook de plek die ik met mijn potlood wat meer bijteken, zodat de wenkbrauw gelijkmatiger oogt. Dat doe ik dus nu niet. Ik vertrouw helemaal op de gel.

Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel

Helaas wist de gel dat gat dat ik altijd bijteken niet op te vullen. Wat hij wel erg mooi deed was het bijkleuren en ietsjes voller doen ogen van de haartjes boven mijn binnenste ooghoek.

Helaas zie ik ook wel wat nadelen. De gel brengt namelijk ook een tikkie vlekkerig aan. Je ziet dat het ook op de huid zit, maar niet gelijkmatig. Het is niet vreselijk, maar wel irritant als je foundation bijvoorbeeld al gedaan hebt.

De Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel is wat mij betreft een fijn product voor gebruik voor bij mijn standaard potlood/poeder routine, maar neemt onvoldoende het “filling” deel op zich om alleen te gebruiken. Heb jij al perfect gevormde en gevulde wenkbrauwen, dan heb je hier waarschijnlijk wel genoeg aan. Het product hield de vorm van mijn wenkbrauwen namelijk wel een goeie 5-6 uur op zijn plaats.

Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel is te koop bij Catrice en Trekpleister voor €3,59.

 

One Reply to “Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel – review & swatch”

  1. Hmm dan zou je dus echt nog een potloodje bij moeten gebruiken, jammer is dat. Was er wel erg benieuwd naar dus blij met je review!

Leave a Reply

*