Catrice Denim Divine collectie

catrice denim divine collectie review swatches beauty blog

Ein-de-lijk is de Catrice Denim Divine collectie uit. Rosé gouden verpakkingen en prachtige warme kleuren maken mij (ondanks het rotweer) helemaal zomers!

catrice denim divine collectie review swatches beauty blog

Het afgelopen half jaar was ik een beetje afgeknapt op de oogschaduws van Catrice, maar omdat andere bloggers dit keer wél positief waren, ging ik toch even kijken. Gelukkig maar!

catrice denim divine collectie review swatches beauty blog

Omdat ik een beetje laat was, waren veel dingen al uitverkocht. Maar het belangrijkste item, Het Injeanious eye shadow palette was er nog! Daarnaast wist ik mijn hebberige handjes ook te leggen op de blush en een nagellakje. De collectie bestaat verder trouwens nog uit een bronzer, eyeliner en diverse lipglossjes. Ook zijn er nog vier andere kleuren nagellak, die mij minder aanspraken.

DD_EyeShadowPalette DD_NailLacquer DD_PowderBlush

catrice denim divine collectie review swatches beauty blog

Catrice Denim Divine Injeanious

Allereerst natuurlijk de oogschaduw.

catrice denim divine collectie review swatches beauty blog
Injeanious swatches

Ik heb wat moeten goochelen met de kleuren op de foto, omdat ik ze er niet goed op kreeg. De kleuren zijn namelijk heel diep, maar ook shimmery. Maar door de regen buiten kwam dat totaal niet naar voren. Dan maar even toveren toch? De kleuren bestaan uit een shimmer wit (onder de wenkbrauw), een satin nude, een diepe koraal kleur die absoluut de show steelt. Daarnaast zijn er nog 2 bruintinten en een blauwige zwart. Zoals je ziet zijn ze niet allemaal even epic, maar die koraal…. kwijl!

Catrice Denim Divine Stone Blushed

catrice denim divine collectie review swatches beauty blog
Stone Blushed

De blush uit de collectie heet Stone Blushed. Een beetje gekke naam, maar een mooie zomerse roze die ik waarschijnlijk veel zal dragen. De kleur is als je hem swatched niet heel dekkend. Maar man oh man als je je kwast gebruikt..! Zie hieronder maar.

Catrice Denim Divine Stone Blushed

Catrice Denim Divine Comfort Fit

catrice denim divine collectie review swatches beauty blog
Nagellak in Comfort Fit

Ik vond Comfort Fit een hele mooie net-niet-wit tint voor in de zomer. Dat hele scherpe, strakke wit spreekt me niet zo aan. Maar op de manier vind ik het prachtig. Een ideale basis voor onder minder dekkende kleuren of gewoon op zichzelf. Ik ga deze lak trouwens ook dragen de dag dat mijn schoonzus gaat trouwen. Ingetogen en toch verzorgd. Prachtig!

Ik kan je deze collectie van harte aanraden als je het eigenlijk had opgegeven met de Catrice limited editions. Ze hebben wat mij betreft eindelijk weer een hit!

 

Leave a Reply

*