Catrice Camouflage Cream

Het is niet makkelijk een goede concealer te vinden. Zeker als je verkleuringen, littekens of pukkeltjes hebt, zijn de meeste concealers te transparant. De concealers die niet zo transparant zijn, zijn te opvallend, te dik. En als je dan wat vindt dat niet te transparant is, maar ook niet opvallend, dan kosten ze de hoofdprijs. Dat is… totdat Catrice met hun camouflage cream kwam.

Bron: Catrice.eu

Ik ben zoooo blij met deze concealer! Rood en paars verkleurde littekens en pukkels zijn onzichtbaar onder deze concealer. Zeker als ik daarna een foundation aanbreng. Even afpoederen en schoon is mijn kunstgebit… eh huid.

Ik kan nu een epistel schrijven over waarom dit product zo fijn is. Maar ik kan het ook gewoon laten zien.

Links zonder make up, rechts met alleen camouflage cream
Links zonder make up, recht met alleen camouflage cream

Zoals je ziet is mijn tint ietjes donkerder dan die van de concealer, maar ik vind dat niet storend. In de winter is de kleur trouwens wel precies goed. Ook heeft het de pigmentvlekjes, pukkeltjes en littekens mooi vervaagd. Zelfs de reus boven mijn slaap is een stuk minder zichtbaar. Als ik vervolgens de rest van mijn make-up doe, ziet mijn huid er netjes egaal uit.

Ik had model moeten worden, vind je niet? 😉

Catrice camouflage cream is helaas maar in 3 tinten verkrijgbaar. De donkerste kleur is ongeveer een NW20 (rozige lichte kleur). Deze concealer is dus helaas niet geschikt voor mensen met een donkerdere huid. Bovendien gaat hij -zelfs als je hem afpoedert- een beetje in mijn lachrimpels zitten. Een primer is dus een must!

Catrice Camouflage Cream is beschikbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €2,99.

http://www.pasta-recipes.com

2 Replies to “Catrice Camouflage Cream”

  1. […] alle primer neem ik mijn Catrice – Caouflage Cream  op mijn Real Techniques – Deluxe Crease Brush en maak ik op mijn onzuiverheden een […]

  2. […] Of je nou een open comedo of een ontstoken cyste hebt, het doet er eigenlijk niet toe. Voor allemaal geldt dezelfde behandeling en hetzelfde advies: goed reinigen en afblijven. Je lichaam lost huidproblemen meestal zelf op. Bovendien geef je bacteriën de kans om in je lichaam te komen door puisten kapot te maken. Reinig en verzorg je huid daarom goed, zodat je lichaam zelf het werk kan doen. Als het echt heel vreselijk is, kan je altijd nog camoufleren. […]

Leave a Reply

*