Bourjois – blush – Brûn Cuivré

Soms is het liefde op het eerste gezicht met een blush. Zo was ook het geval met de kleur Brûn Cuivré van Bourjois. Een diepe, donkere abrikozenkleur met een shimmer erin. Maar door de speciale combinatie van bruin en roze is de blush zelfs geschikt om een beetje mee te contouren. Als gewone blush krijg je er een heerlijk gezonde tint van.

Bourjois Blush
Bourjois Blush

Verpakking

Bourjous heeft een klassieke, eigen verpakking. Een rond plastic doosje met een spiegeltje en een kwastje. Hun oogschaduwen zitten in zo’n zelfde doosje. Door het spiegeltje en het kwastje dat er makkelijk in past, kan deze prima mee in je handtas. Zelf gebruik ik liever mijn eigen grote spiegel en een echte blush kwast, maar met dit kwastje kom je ook een heel eind.

DSC01772 DSC01773

De blush

Zoals ik al schreef vind ik dit echt een hele mooie blush. Hij is veelzijdig want hij kan in de zomer als highlighter en door de speciale kleur als blush en bronzer. Bourjois parfumeert hun producten wel flink. Als je niet van die typische make-upgeur houdt kan je deze beter overslaan. Ik vind het echt een héle fijne blush!

Bourjois Blush
Zonder blush, alleen een beetje BB cream
Bourjois Blush
Met Bourjois Blush in Brûn Cuivré

Bourjois Blush in Brûn Cuivré is te koop bij de drogist voor €10,29.

 

 

 

 

Leave a Reply

*