Blistex Lip Relief Cream

Vraag me niet hoe ik het heb gedaan, maar ik heb mijn lippen verbrand. Fantastisch. En ook: auw. Mijn bleke Hollandse huidje kan niet omgaan met de zon van de afgelopen dagen. En hoe ik mijn huid ook insmeerde, mijn lippen had ik overgeslagen. Hoe ga ik dit in de toekomst voorkomen? En hoe genees ik mijn zielige lipjes nu?

Bron: Blistex.nl

In de supermarkt vond ik toevallig deze Lip Relief Cream, bedoeld voor pijnlijke, ruwe of gesprongen lippen. Met een SPF van 10 en de prettige een belofte:

“herstelt & kalmeert. Met allantoine en Shea Butter.” 

Het inieminie tubetje heeft een klein tuutje waarmee je de crème aanbrengt op de lippen. Daarna schrok ik even. Er zit iets van een beetje menthol in, want mijn lippen voelden direct een beetje koeler en ze begonnen helemaal te tintelen. Ik denk dat dat is omdat een van de ingrediënten de doorbloeding van de lippen stimuleert. Dat verkoelende was ik vooral heel erg blij mee en dit is fijner dan een ijsblokje.

Na 2 dagen gebruik (3x per dag aangebracht) voelden mijn lippen eigenlijk weer prima. Ik heb ze vandaag even een klein suikerscrubje cadeau gedaan, dus ik heb ook geen losse velletjes. Ik ben verbaasd hoe snel dat is gegaan! Op de verpakking staat wel dat je over moet stappen op een gewone balsem als je lippen weer hersteld zijn. Dus morgen gaat het tubetje weer in een la. Omdat ik eerst mijn kamille Labello wil opmaken heeft Blistex even pech. Maar ik ben zo onder de indruk dat ik waarschijnlijk een tubetje gewone balsem ga kopen zora de Labello op is!

Blistex Lip Relief Cream is verkrijgbaar bij de supermarkt en drogist vanaf €3,32.

Leave a Reply

*