BeYu Color Biggies

Soms kom je totaal per ongeluk een fantastisch product tegen. Vandaag was zo’n dag. De Douglas in mijn stad had een speciaal promotierekje staan met de BeYu -Color Biggies  oogschaduwpotloden. Voor de grap en uit interesse bracht ik een paar verschillende kleurtjes aan op mijn hand. Nu, 6 uur later, zitten ze er nog steeds op. Ik heb 3x mijn handen gewassen, maar er is nauwelijks wat af.

BeYu maakt deze sticks in maar liefst 27 kleuren, waarvan er 18 verkrijgbaar zijn bij Douglas. Mijn favoriete kleuren zijn nummers 280 – Creamy nude, 392 – Silver Dust en 412 – Abstract Violet. Maar eerlijk gezegd wil ik ze gewoon allemaal.

Ze zijn zeer geschikt als daadwerkelijk oogschaduwpotlood, want de kleuren zijn prachtig! Maar je kan er veel meer mee. Je kan deze in je waterlijn dragen zonder kleurverlies, want het product is watervast. Je kan het gebruiken als basis voor je poeder oogschaduw, zodat die kleur intenser, lichter of juist donkerder wordt. En dan zou je denken dat deze potloden onbetaalbaar zijn, toch? Ha! Nu komt het…

BeYu Color Biggies zijn verkrijgbaar bij Douglas en kosten €7,95.

One Reply to “BeYu Color Biggies”

  1. […] 24h liners, maar die ken ik zelf niet zo goed. Ik vind de houdbaarheid vergelijkbaar met die van BeYu Colour Biggies. De dekking van BeYu is iets gelijkmatiger en zij hebben ook wat meer keuze in […]

Leave a Reply

*