Andrélon – Perfecte Puntjes Crème

Als gevolg van de ernstige mishandeling die mijn haar de afgelopen jaren te verduren heeft gehad, is het nu heeeeeel droog. De puntjes splijten snel en zijn gauw een beetje pluizig. Omdat de mevrouw van de reclame van Andrelon – Perfecte puntjes (naast heel georganiseerd) ook mooi haar had, dacht ik het ook eens te proberen. En ik ben er blij mee!

Bron: bol.com

Ik ben nooit zo heel blij geweest met de shampoos en conditioners van Andrélon, omdat ze mijn haar snel te zwaar maken. Maar deze crème is echt heel fijn. Ik breng het op handdoekdroog haar aan in de punten van mijn haar. Daarna föhn ik het, of ik laat het aan de lucht drogen. Ik merk direct dat de punten veel minder pluizig zijn. Het is helaas niet mogelijk om gespleten punten veel aan elkaar te doen groeien, dood materiaal groeit immers niet.

Maar deze crème van Andrélon maakt wel dat mijn haar er gelijk een stuk beter uit ziet.

Styling

Ik gebruik dit product alleen als ik tegen het moment aan loop dat ik weer naar de kapper moet. De puntjes beginnen dat te splijten en worden pluiziger. Voor die tijd is het niet nodig en maakt het de styling niet makkelijker of beter. Zodra mijn laatste knipbeurt een week of 4-6 geleden is (afhankelijk van wat mijn haar heeft moeten doorstaan) gaat de crème erin en loop ik de punten even na met een stijltang.

Ingrediënten

Andrélon claimt zelf dat er in hun Perfecte Puntjes producten calcium en acai-olie zit. Als ik op de achterkant kijk zie ik vooral siliconen. Niet iedereen is onverdeeld positief over het gebruik van siliconen in het haar, maar zelf heb ik er geen moeite mee. Het is een goedkoop ingrediënt dat het haar voorziet van een kleine coating. Het heeft geen verzorgende werking, maar voor styling is het prima. Door siliconen glanst het en voelt het haar gladder. Gezien de prijs van dit product had ik niet anders verwacht dan dat er siliconen in zouden zitten.

 

Andrélon Perfecte Puntjes crème is verkrijgbaar bij de drogist en in de supermarkt voor circa €3,19.

Leave a Reply

*