4x I love …. paletten

Een tijdje geleden waren daar ineens de mysterieuze I Love chocolate paletten. Rijen bij de kassa en instant uitverkocht bij alle Kruidvat winkels in een ruime straal op mij heen. Met een beetje werk heb ik er toch nog vier weten te verzamelen: I Heart Chocolate (donkerbruin, zie uitgebreide review), Naked Chocolate (wit), I Heart Chocolate Salted Caramel (lichtbruin) en I heart Chocolate Pink Fizz. Vandaag wil ik ze graag aan jullie laten zien.

i love chocolate 2

Ik wil vandaag geen uitgebreide review doen, maar meer wat swatches en de doosjes laten zien. Weer eens wat anders, toch? Als jullie ergens een look me willen zien of meer willen weten, laat dan een reactie achter in de comments!

i love chocolate palettes

I love Chocolate Pink Fizz

i love chocolate palettes pink fizz salted caramel naked review swatches beauty blog

De kleuren in I Love Chocolate Pink Fizz zijn eigenlijk helemaal overwegend niet roze. Dat had ik wel verwacht eigenlijk. Het zijn blauwtinten, grijstinten en wat koele grijs- en taupekleuren. De roze kleuren die er wel in zitten zijn allemaal erg hetzelfde, lichtroze met een glitter of glans.

i love chocolate palettes pink fizz salted caramel naked review swatches beauty blog

I love Chocolate Salted Caramel

Salted Caramel vind ik een stuk volwassener. De kleuren zijn donkerder, dieper en gewoon meer mijn smaak. Er zitten meer matte tinten bij met iets meer pigment.

i love chocolate salted caramel swatches

I love Chocolate Naked Chocolate

i love chocolate wit 2

I love Chocolate Naked Chocolate is ook weer helemaal niet zo wit. Er zitten weer veel bruine tinten in die het en heel geschikt alternatief maken voor duurdere naked paletten. Helaas valt de pigmentatie in dit palette erg tegen. Zo met de vingers aangebracht zie je al dat ze erg veel talk gevatten, streperig en brokkelig zijn en veel te snel vervagen als je wilt blenden.

i love chocolate naked chocolate swatches

Zo alles bij elkaar vind ik de I love Chocolate paletten leuk, maar niet geweldig. Waarom iedereen hier nou voor naar de winkel rende is me een raadsel. Er zijn andere, hetzelfde geprijsde paletten die betere pigmentatie hebben, originele kleuren en beter blenden.

De I love Chocolate Paletten zijn online verkrijgbaar voor €9,95.

pasta

Leave a Reply

*